zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je auto

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je auto

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Je hebt er vast wel eens van gehoord op de radio of gezien op de tv: ikwilvanmijnautoaf. Maar wie en wat is ikwilvanmijnautoaf nou eigenlijk? Dat leggen we je hier uit!


Ikwilvanmijnautoaf - zonder gedoe. verkocht.

Ikwilvanmijnautoaf is dé plek waar je je tweedehands auto snel, veilig en betrouwbaar kan aanbieden aan professionele autodealers. Je auto verkopen gaat volledig online. Je hoeft de deur niet uit en er komt ook niemand bij jou aan de deur om de auto te bekijken. En het mooie is: als je eenmaal je auto hebt aangeboden op ons verkoopplatform dan doen wij de rest. In de tussentijd kan je zelf andere leuke dingen gaan doen!

Dat is in het kort wat ikwilvanmijnautoaf voor je doet. Wil je meer weten over onze werkwijze? Lees dan snel verder!


Online je auto te koop aanbieden

Zoals gezegd kan je bij ikwilvanmijnautoaf volledig online je auto te koop aanbieden aan een exclusief netwerk van erkende en betrouwbare dealers. Het enige dat je hoeft te doen is het kenteken invoeren op ikwilvanmijnautoaf en de autogegevens aan te vullen. Het is ook belangrijk dat je goede foto's meestuurt en de auto netjes presenteert om teleurstelling achteraf te voorkomen. Zorg ervoor dat deze is gewassen en schoongemaakt. Stel jezelf voor dat jíj de koper bent en hoe je de auto dan gepresenteerd wilt zien. Het is ook goed om foto's te uploaden van eigendomspapieren, APK-rapporten en onderhoudsfacturen. Op deze manier maak je de autodealers enthousiast om tot kopen over te gaan via ikwilvanmijnautoaf.


Altijd een bod bij ikwilvanmijnautoaf

In de volgende stap, nadat je auto is aangemeld, komt deze terecht in het verkoopplatform van ikwilvanmijnautoaf. Ons verkoopplatform is alleen toegankelijk voor geregistreerde autodealers zodat je altijd zaken doet met een erkende koper. Zodra wij een koper hebben gevonden ontvang je via ons een bod. Het uitgebrachte bod is vrijblijvend, ga je akkoord met dat bod? Dan is je auto verkocht! Wij brengen je vervolgens in contact met de koper zodat je een afspraak kan maken voor betaling en aflevering. Het kan soms gebeuren dat er niet op je auto wordt geboden. In dat geval proberen voorzien wij je van een taxatie, een advies. De taxatie kan je als waardebepaling hanteren wanneer je de auto ergens anders aanbiedt.

Zoals je ziet: ikwilvanmijnautoaf is de beste manier om je tweedehands auto online te verkopen. Wij nemen alles voor je uit handen terwijl jij lekker andere dingen kan doen. Zonder gedoe. verkocht.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands