Ik wil van mijn auto af

Bij ik wil van mijn auto af helpen wij graag met de verkoop van je auto. Ontvang vrijblijvend een prijsvoorstel via ik wil van mijn auto af - ikwilvanmijnautoaf.

Je hoort en ziet onze naam tegenwoordig overal: 'ik wil van mijn auto af'! Op de radio, op tv en via internet brengen we onze boodschap onder de aandacht van iedereen die van zijn auto af wil. En dat zijn heel veel mensen. Mensen die op een prettige manier van hun auto af willen.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Denk je wel eens 'ik wil van mijn auto af'?

Eigenlijk denkt elke auto-eigenaar wel eens 'ik wil van mijn auto af' want een auto geeft je niet alleen heel veel vrijheid, het kan ook een blok aan je been zijn. Zeker oudere auto's hebben veel onderhoud nodig en als de rekeningen oplopen dan wil je soms snel je auto verkopen. Maar ook als je auto nog prima in orde is wil je wel eens wat anders. Misschien een nieuwer model of een auto met meer pk's?

Bij 'ik wil van mijn auto af' kan je heel eenvoudig en zonder risico je auto te koop aanbieden. Dat is ook waarom tienduizenden Nederlanders hun tweedehands auto via 'ik wil van mijn auto af' hebben verkocht: gemak en veiligheid. Je auto wordt namelijk aangeboden aan betrouwbare dealers en opkopers, zonder gedoe en onderhandelingen aan de deur. Pas als je akkoord bent met het voorstel maak je een afspraak met de koper voor de aflevering.Waarom wil ik van mijn auto af?

Een belangrijke reden voor mensen om van hun auto af te willen is dat ze iets anders nodig hebben. Een auto die beter past bij hun persoonlijke situatie. Denk aan gezinsuitbreiding. Met kinderen heb je meteen veel meer ruimte nodig en dan is een stationwagen waarschijnlijk de beste keuze. Een stationwagen (of ‘estate’) biedt veel ruimte en de auto’s zijn betaalbaarder dan een SUV waar nu veel vraag naar is. Aan de andere kant gaan veel mensen ook weer kleiner rijden als bijvoorbeeld de kinderen het huis uit zijn. In dat geval kiezen ze vaker voor een hatchback of kleine SUV zoals een Renault Captur. Maar ook door een nieuwe baan kan je denken 'ik wil van mijn auto af'. Misschien moet je elke dag heen-en-weer naar je nieuwe werkgever? Dan is een diesel wellicht een goede keuze. Of een auto met een zuinige benzinemotor.Wil je van je oude diesel of benzineauto af?

Een andere reden om te gaan denken ‘ik wil van mijn auto af’ is dat het voor oude auto’s steeds moeilijker wordt gemaakt om in de stad te komen. Door milieuzones worden oude diesels nu al geweerd in enkele binnensteden, en het ziet ernaar uit dat de regelgeving alleen maar strenger wordt. Dus er komen meer milieuzones die van toepassing zijn op meer voertuigen. In de toekomst zullen ook oude benzineauto’s niet meer in een milieuzone mogen rijden. Ook gaat de wegenbelasting voor oude diesels waarschijnlijk omhoog. Al met al krijgen eigenaren van een oudere benzine- of dieselauto het dus niet makkelijker. Geen wonder dat veel mensen nu denken 'ik wil van mijn auto af'! Want de enige mogelijkheid om geen last te hebben van al die nieuwe regels is door je oude auto te verkopen en een nieuwer exemplaar aan te schaffen. Dat kan een moderne benzineauto zijn of dus een EV. 


Gebruikte EV of hybride verkopen

Een nieuwe elektrische auto is, zoals gezegd, echter erg prijzig. Inmiddels verschijnen gelukkig wel de eerste gebruikte EV’s op de markt en dat is goed nieuws voor iedereen die nu van zijn auto af wil. Even googelen levert al snel resultaat op. Zo kan je bijvoorbeeld al voor een bedrag van 7000-8000 euro een tweedehands Nissan Leaf aanschaffen waarmee je volledig elektrisch rijdt. Ideaal voor in de stad of korte ritten in de regio. Je moet er namelijk wel rekening mee houden dat deze oudere EV’s een kleiner accupakket hebben en minder bereik dan de nieuwe modellen. Een goed alternatief is een hybride-auto. Als je toch denkt 'ik wil van mijn auto af' en je wilt geen EV of benzine-auto dan kan de hybride uitkomst bieden zoals een Honda Civic, Toyota Prius of Mitsubishi Outlkander PHEV. Er is redelijk veel keuze, de actieradius is goed en je profiteert met een hybride-auto ook van belastingvoordeeltjes. Op plug-in hybrides krijg je tot en met 2020 bijvoorbeeld een korting van 50 procent op de MRB en er geldt een eigen (lager) BPM tarief. 

Wat de reden ook is om te googelen op 'ik wil van mijn auto af', we willen allemaal dat het verkopen van je tweedehands auto zonder gedoe gebeurt. Want veel mensen hebben geen zin in allerlei kopers aan de deur.


Het minste gedoe met ik wil van mijn auto af

Als je denkt ik wil van mijn auto af dan kan dat op verschillende manieren. Je kan je auto aanbieden aan de dealer waar je hem hebt gekocht, je kan familie of vrienden vragen je auto te kopen of je kan de auto zelf online aanbieden op verkoopsites en via social media. Wil je het minste gedoe bij de verkoop? Bied je auto dan te koop aan via 'ik wil van mijn auto af'.

 

Andere manieren zijn tijdrovend

Alle andere manieren om je auto te verkopen kosten namelijk veel meer tijd. Als je de auto aan een autobedrijf wilt verkopen zul je ernaartoe moeten en bij meerdere dealers je auto te koop aanbieden. Een hoop rondrijden dus en veel onderhandelen. Verkopen aan familie of vrienden kan goed werken, maar kan ook tot onenigheid leiden als de auto problemen vertoont. Op verkoopsites en social media zoals Facebook, Instagram of Twitter kan je je auto ook te koop aanbieden, maar dan heb je te maken met vreemden aan de deur en ook weer met prijsonderhandelingen.

Wil jij ook van jouw auto af? Ben je niet meer tevreden met jouw huidige auto? Heb je geen auto meer nodig? Of wil je graag een andere auto gaan kopen? Ongeacht wat jouw situatie precies is, kun je jouw auto verkopen aan 'ik wil van mijn auto af'.

Hoe werkt het bij ik wil van mijn auto af?

Bij 'ik wil van mijn auto af' heb je dat soort ongemak niet. Het werkt namelijk heel simpel: vul het kenteken van je auto in op onze website plus aanvullende informatie over de conditie van de auto en aanwezige opties en accessoires. Belangrijk is ook om een aantal goede foto's te uploaden zodat de kopers je auto kunnen zien. Ook zijn documenten zoals het kentekenbewijs, onderhoudsfacturen en APK keuringsrapporten waardevol om te fotograferen en bij je aanmelding op ik wil van mijn auto af te doen.

Na controle van je auto komt deze terecht in een afgeschermde omgeving die alleen zichtbaar is voor geregistreerde dealers. Zodra we een potentiële koper hebben gevonden koppelen wij voorstel aan je terug. Ga je ermee akkoord? Dan is je auto verkocht! Hierna brengen we je in contact met de koper en kan je afspraken maken over de betaling en levering van de auto.

Kortom, wanneer je denkt ik wil van mijn auto af dan is er maar één de echte en dat zijn wij: 'ik wil van mijn auto af'!

Je auto verkopen via 'ik wil van mijn auto af'

Wij helpen jou graag met de verkoop van jouw auto. In principe is het via ons mogelijk om jouw auto binnen enkele dagen te verkopen! Geheel digitaal. Maar, hoe gaan wij nou precies te werk? Om dit duidelijk te maken, hebben wij een kort stappenplan voor je opgesteld:

Stap 1: Vul je kenteken in

Stap 2: ga naar de volgende stap en vul de gevraagde gegevens in. We vragen informatie over de staat van jouw auto, de kilometerstand en welke opties/accessoires jouw auto heeft.

Stap 3: vul vervolgens ook nog je contactgegevens in.

Stap 4: nadat jouw aanmelding is binnengekomen, lopen wij deze helemaal na. Vervolgens nemen wij contact met je op om enkele belangrijke zaken te bespreken.

- Stap 5: vervolgens wordt jouw auto zichtbaar in onze afgeschermde omgeving. Deze omgeving is door ons volledig afgeschermd en is alleen zichtbaar voor de autodealers waar wij mee samen werken.

Stap 6: Wij gaan namens jou op zoek naar een geschikte koper. Het meest geschikte voorstel koppelen we aan je terug.

- Stap 7: Ben je tevreden met het voorstel? Dan is jouw auto verkocht. Ben je niet tevreden met het prijsvoorstel? Dan kunnen wij – in overleg – jouw auto nogmaals bij onze aangesloten dealers aanbieden.

Stap 8: als je akkoord bent gegaan, sturen wij per mail een verkoopovereenkomst naar je toe. Ook brengen wij je direct in contact met de autodealer die jouw auto gaat kopen. Binnen 14 dagen na verkoop vindt uiteindelijk de aflevering plaats.


Zoals je ziet, kun je via 'ik wil van mijn auto af' razendsnel jouw auto verkopen. Wel is het hierbij zaak dat je alle gevraagde gegevens zo compleet mogelijk invult.


Welke soorten auto's kan ik verkopen via ik wil van mijn auto af?


In principe kun je alle soorten auto's aanbieden via 'ik wil van mijn auto af'. Wij zijn hiertoe in staat dankzij onze samenwerking met veel soorten autodealers. Alle autodealers hebben interesse in andere soorten auto’s, waardoor wij kunnen helpen bij de verkoop van veel verschillende soorten auto’s.

Dus ook als je een relatief jonge auto hebt of bijvoorbeeld een bedrijfswagen ben je bij ik wil van mijn auto af aan het juiste adres. Jong of oud, veel of weinig kilometers, wij staan voor je klaar om jou te helpen met de verkoop van jouw auto.


Waarom jouw auto verkopen via 'ik wil van mijn auto af'?

Je kunt jouw auto inruilen bij de dealer, je kunt jouw auto via bijvoorbeeld een online marktplaats verkopen en je kunt jouw auto via 'ik wil van mijn auto af' verkopen. Als je jouw auto via 'ik wil van mijn auto af' gaat verkopen, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

Je kunt jouw auto snel verkopen: in principe is het mogelijk om jouw auto al binnen 24 uur via ons te verkopen. In veel gevallen duurt het hoogstens enkele dagen voordat jouw auto verkocht is.

Je hoeft zelf geen actie te ondernemen: bij ons hoef je eigenlijk maar één ding te doen. Dat is het aanmelden van jouw auto. Nadat je dat gedaan hebt, gaan wij direct voor je aan de slag.

Je kunt bij ons allerlei soorten auto verkopen: bij 'ik wil van mijn auto af' kun je met allerlei soorten auto’s terecht. Wij helpen je met de verkoop van jouw caravan, jouw camper, jouw bedrijfswagen, jouw vrachtwagen, jouw oldtimer, jouw schadeauto, jouw bus of jouw sloopauto.

Je geniet van een makkelijke afhandeling: als je met het voorstel akkoord gaat, geniet je van een makkelijke afhandeling.

Onze dienstverlening is volledig gratis: voor onze diensten hoef je niks te betalen. Zowel het aanmelden- als het verkopen van jouw auto zijn volledig gratis.

Wij waarborgen jouw privacy en veiligheid: tijdens het aanmelden van jouw auto dien je enkele gegevens invullen. Wij zorgen ervoor dat deze gegevens alleen zichtbaar zijn voor onze interne afdelingen. Nadat we het proces afgerond hebben, waarborgen wij voortdurend jouw privacy.

We werken samen met gecontroleerde en erkende autodealers: tot slot is het nog een groot voordeel dat wij louter met gecontroleerde en erkende autodealers samenwerken.

Een auto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Als je nu direct overtuigd bent, kun je direct jouw kenteken invullen. Doorloop de overige stappen en wacht het prijsvoorstel op jouw auto af. Je kunt vaak binnen een kort tijdsbestek al biedingen op jouw auto verwachten.


Wat betaal je voor de diensten van 'ik wil van mijn auto af'?

Spreken de diensten van 'ik wil van mijn auto af' jou aan? Dan hebben wij nog meer goed nieuws voor je: onze dienstverlening is volledig gratis. Dit geldt voor het aanmelden van jouw auto, maar ook voor de daadwerkelijke verkoop.


Heb je overige vragen over 'ik wil van mijn auto af'?

Heb je op dit moment nog vragen over de diensten van 'ik wil van mijn auto af'? In dat geval raden wij je aan om onze FAQ sectie raad te plegen. In deze sectie vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands