Vrachtwagen verkopen?
Meld jouw vrachtwagen gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

Persoonlijke hulp bij de verkoop

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Vrachtwagen verkopen?
Wij helpen je

Een vrachtauto verkopen is wat anders dan het verkopen van een doorsnee personenauto. Er zijn nu eenmaal minder geïnteresseerden te vinden voor vrachtwagens. Bij ikwilvanmijnautoaf zijn honderden erkende handelaren aangesloten, waaronder ook bedrijven die specifiek interesse hebben in vrachtwagens. Ook hebben wij professionele specialisten met kennis van vrachtwagens in dienst. Daarom is het bij ons net zo simpel om een vrachtwagen te verkopen als dat het is om een normale personenauto te verkopen.


Hoe werkt het verkopen van een vrachtwagen?

Je voert het kenteken van de vrachtwagen in. Dit vul je aan met enkele aanvullende gegevens en voegt wat goede foto’s van de vrachtauto toe. Binnen 5 minuten heb je je vrachtauto bij ons te koop gezet. Daarna komt het voertuig terecht in onze online voertuigveiling en kunnen de bij ons erkende inkoopbedrijven meebieden op de vrachtwagen. Vanaf dan is het aan ons, wij gaan binnen ons netwerk op zoek naar een erkende koper voor jouw vrachtwagen. Het beste voorstel koppelen we aan je terug.


De voordelen van ikwilvanmijnautoaf.

Ikwilvanmijnautoaf.nl maakt het makkelijk om snel online de verkoop van een vrachtwagen te regelen. Welk merk of model vrachtwagen het ook is. Via ikwilvanmijnautoaf kun je een erkende koper vinden. Ons team staat 7 dagen per week voor je klaar om jou bij te staan met de verkoop van de vrachtwagen. Met deze persoonlijke begeleiding garanderen we een zorgeloze verkoop en afhandeling.


Daarbij maak je geen kosten voor de verkoop en blijf je anoniem. Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden en de biedingen geschieden op basis van de gegevens van je voertuig. Zo verkoop je ook een vrachtwagen veilig via ikwilvanmijnautoaf. Onze service is gratis en vrijblijvend. Van de aanmelding op onze website tot en met de daadwerkelijke verkoop van je vrachtwagen. Ikwilvanmijnautoaf, zonder gedoe. Verkocht.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands