zonder gedoe. verkocht.
meld je sloopauto gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je auto

Meld je auto snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Sloopauto verkopen

Komt je auto niet meer door de APK? Heeft je auto schade? En zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde? Dan is je auto economisch gezien helaas total loss en is hij rijp voor de sloop. Dan is je auto economisch gezien helaas total loss en is hij rijp voor de sloop. Maar gelukkig is er goed nieuws, want ook een schadeauto kan je verkopen!


Er zijn namelijk gespecialiseerde bedrijven in Nederland aan wie je jouw sloopauto kan verkopen. Vroeger was dit de bekende autosloperij, tegenwoordig zijn het gecertificeerde demontagebedrijven. Deze bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zorgen voor het vakkundig demonteren en milieuvriendelijk verwerken van elke sloopauto. Het is voor deze bedrijven interessant om te doen, want de onderdelen van een sloopauto zijn namelijk geld waard. Denk aan onbeschadigde koplampen en achterlichten, portieren, carrosseriedelen waaronder zijschermen, bumpers en motorkap. En vergeet het interieur niet. Een auto kan total loss zijn na een aanrijding terwijl het interieur in topconditie is. De stoelen en banken in zo'n auto leveren bij verkoop veel geld op, en zelfs airbags of een compleet dashboard kunnen weer worden hergebruikt.


Sloopauto verkopen aan demontagebedrijf

De gedemonteerde, gebruikte onderdelen kunnen dus weer worden verkocht aan bijvoorbeeld garagebedrijven, die ze op hun beurt weer aanbieden aan automobilisten met schade aan hun auto. Na het demonteren gaat alleen het restant van de auto naar de afvalverwerking. Je schadeauto verkopen aan een demontagebedrijf is dus een goede en milieubewuste manier om er afscheid van te nemen. De meeste mensen willen hun sloopauto dus wel verkopen. Maar hoe doe je dat? Je kan een advertentie plaatsen op een van de vele advertentiesites, maar het kan lang duren voordat er iemand toehapt en in de tussentijd lopen de verzekering, wegenbelasting en eventuele parkeervergunning gewoon door. Je sloopauto kost dus geld terwijl hij te koop staat. Daarbij komt dat veel mensen hun sloopauto niet via advertentiesites willen verkopen omdat ze geen zin hebben in kopers aan de deur die willen onderhandelen over de prijs. Een andere mogelijkheid is om de sloopauto rechtstreeks te verkopen aan een demontagebedrijf. Maar ook dat is vaak veel gedoe en kost je veel tijd.


Je sloopauto verkopen via internet

Gelukkig kan het ook veel eenvoudiger. Via ikwilvanmijnautoaf regel je namelijk alles gewoon online! Bij ikwilvanmijnautoaf.nl zijn we gespecialiseerd in het verkopen van auto's, bedrijfswagens, caravans, campers, fietsen en ook sloopauto's. Dus ook jouw sloopauto kan je via ons netwerk verkopen. Hoe dan? Het werkt heel eenvoudig. Je meldt je auto aan op onze website met het kenteken en vult extra gegevens in over de staat van de auto (kan deze bijvoorbeeld nog rijden) plus een aantal foto's. Daarna komt je sloopauto in een afgeschermde marktplaats, waar alleen geselecteerde RDW-erkende autobedrijven uit ons netwerk toegang toe hebben. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het demonteren en milieubewust afvoeren van sloopauto's en schadeauto's die niet meer geschikt zijn voor verkoop aan andere partijen.


Sloopauto verkopen zonder gedoe

Na de verkoopronde ontvang je van ons een vrijblijvend inkoopvoorstel op je sloopauto via e-mail of via de telefoon. Dit is het bedrag dat de koper wil geven voor je auto in de opgegeven staat. Als je het voorstel accepteert dan is je auto verkocht! De koper neemt daarna contact met je op om afspraken te maken over de levering en betaling. Wanneer je het voorstel niet goed vindt heb je het recht om dit af te slaan zonder gevolgen. In overleg met onze medewerkers, die 7 dagen in de week voor je klaarzitten, heb je de keuze om de auto daarna nogmaals in de verkoop te brengen.


Persoonlijke service bij het verkopen van je sloopauto.

Bijkomend voordeel van je sloopauto verkopen via ikwilvanmijnautoaf is dat je direct het vrijwaringsbewijs krijgt van de koper. Dit is het bewijs dat de auto niet meer op jouw naam staat, en dat je dus ook niet meer verantwoordelijk bent voor wat er met de auto gebeurt. Je hoeft dus niet zelf de administratie en afhandeling van de sloopauto te regelen en daarmee kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan. Zo ben je snel en veilig zonder kosten van je sloopauto af via ikwilvanmijnautoaf.nl! Kortom, samen met ons bepaal je aan wie en wanneer je jouw auto wilt verkopen. Dat is de persoonlijke service die je altijd standaard ontvangt bij het verkopen van je sloopauto.


Sloopauto verkopen

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands