zonder gedoe. verkocht.
verkoop veilig vanuit huis

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je auto

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je auto

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Oldtimer verkopen

Oldtimers zijn auto's voor liefhebbers. Of het nu gaat om een klassieke Chevrolet of Ford, een oldtimer van BMW, Volkswagen, Mercedes of Audi of juist een klassieker van Fiat of Alfa Romeo: voor elk merk en type oldtimer zijn er genoeg kopers. Je oldtimer verkopen is dan ook geen probleem, zou je denken. Maar de klassiekermarkt is ondoorzichtig. Wat de één als een waardevolle oldtimer beschouwt ziet de ander wellicht gewoon als een oude auto.


Wat is een oldtimer?

Het verkopen van een oldtimer is dus minder eenvoudig dan veel mensen denken. Voor de wet is een oldtimer bijvoorbeeld een auto van 40 jaar of ouder die is gekeurd en staat geregistreerd als oldtimer. Pas dan is de auto volledig belastingvrij. Wil je een oldtimer verkopen die jonger is dan 40 jaar dan heeft dat invloed op de prijs. Ook is de vraag hoe ga je de oldtimer verkopen? Zet je online een advertentie of adverteer je in een klassiekermagazine? Waarschijnlijk trekt de auto veel aandacht, want een klassieker is interessant en vaak gewild. Prima, want je wilt graag verkopen. Helaas kan het ook voorkomen dat je veel telefoontjes van geïnteresseerde mensen krijgt die bij nader inzien toch niet willen kopen. En dan heb je ook nog het gedoe aan de deur van potentiële kopers en onderhandelingen waar je niet op zit te wachten als je je oldtimer wilt verkopen.


Oldtimer verkopen zonder gedoe

Gelukkig is er nu een andere, slimme manier om je oldtimer te verkopen. Een manier die je veel gedoe bespaart. Bij ikwilvanmijnautoaf.nl zijn we namelijk gespecialiseerd in de verkoop van voertuigen aan RDW-erkende autobedrijven. Dat geldt niet alleen moderne auto’s maar ook voor klassieke auto's. Een oldtimer meld je gemakkelijk online aan, net zoals andere voertuigen. Na aanmelding van je auto wordt deze door ons in een gesloten marktplaats geplaatst. Dit houdt in dat alleen de bij ons aangesloten dealers op je auto kunnen bieden, waaronder veel oldtimer specialisten. Je klassieke auto wordt online aangeboden. Nadat de online veiling is afgerond ontvang je een vrijblijvend bod op je auto. Als je akkoord gaat met het bod brengen wij je in contact met de desbetreffende koper en kan je afspraken maken over de levering en betaling. Kortom, een oldtimer of auto verkopen via ikwilvanmijnautoaf is zeer eenvoudig en betrouwbaar!

Oldtimer verkopen

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands