zonder gedoe. verkocht.
meld je bedrijfswagen gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je bedrijfswagen

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je bedrijfswagen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Bedrijfswagen verkopen

De markt voor gebruikte bedrijfswagens is anders dan die voor gebruikte personenauto's. De doelgroep is kleiner en kopers stellen andere eisen aan een bedrijfsauto. Je bedrijfswagen verkopen via de bekende kanalen als online advertentiesites is dan ook vaak minder effectief. Een andere mogelijkheid is natuurlijk om je bedrijfswagen in te ruilen bij aanschaf van een nieuw exemplaar, maar vaak valt de inruilprijs tegen. Wat wél effectief is: je bedrijfswagen verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl. Ons netwerk bestaat namelijk uit professionele, RDW-erkende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aankopen van gebruikte bedrijfsauto's en die weten wat ze zoeken. Zo kan je zonder gedoe eenvoudig en betrouwbaar je bedrijfswagen verkopen!


Hoe kan ik mijn bedrijfswagen verkopen?

Eens in de zoveel tijd ben je toe aan vervanging van de bedrijfsbus of bestelauto. Of het nu is omdat de wagen overbodig is geworden of dat je wellicht een nieuwer model wilt hebben. Wil je een bedrijfswagen verkopen? Dan kan dat geheel online. Voer het kenteken in op onze website en aanvullende gegevens over de bedrijfswagen. Gaat het om een bestelbus of een ander type bedrijfsauto? Is er sprake van een specifieke inrichting of opbouw? Ook voeg je enkele recente en duidelijke foto’s toe van je bedrijfswagen en je aanmelding is klaar! Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen, gaan wij direct voor je aan de slag en zoeken wij een RDW-erkende dealer die jouw bedrijfswagen wil kopen. Dit gebeurt via een besloten internetveiling. Zodra wij een koper uit ons netwerk hebben gevonden, nemen wij direct contact met je op. Het bod dat je van ons ontvangt is geheel vrijblijvend.


Ook voor niet-courante bedrijfswagens

Heb je een bedrijfsbus of auto die je wilt verkopen maar heeft hij schade, veel kilometers, geen APK of is de bedrijfswagen zelfs klaar voor de sloop? Geen probleem! Wij vinden voor alle bedrijfswagens een koper.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands