zonder gedoe. verkocht.
meld jouw schadeauto gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je auto

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je auto

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Wanneer je auto schade heeft kan het gebeuren dat de reparatiekosten niet opwegen tegen de dagwaarde van de auto. Afhankelijk van het soort schade kan je ervoor kiezen om gewoon door te rijden met je auto. Wanneer dit echter niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat de auto motorschade heeft of omdat deze onveilig is geworden, dan is verkopen van de schadeauto een goede optie.

Schadeauto verkopen

Het verkopen van een schadeauto is lastiger dan het verkopen van een auto zonder schade. Er zijn nu eenmaal minder potentiële kopers voor een auto met schade. De vraag is dus: aan wie kan je een schadeauto verkopen? Gelukkig hebben we bij ikwilvanmijnautoaf.nl het antwoord op die vraag!


Elk merk en model schadeauto verkopen

Wat voor een auto je ook hebt, met welke schade dan ook, via ikwilvanmijnautoaf.nl kan je elke schadeauto aanmelden voor verkoop. Wij werken samen met een groot netwerk aan RDW-erkende autobedrijven. Onder deze bedrijven bevinden zich ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het kopen van schadeauto's. Kortom, bij ikwilvanmijnautoaf.nl kun je in een keer je schadeauto aanbieden bij meerdere potentiële kopers.

Het aanmelden is gratis en eenvoudig. Je vult het kenteken in van de schadeauto die je wilt verkopen, dit vul je aan met wat extra informatie. Welke schade is er? Gaat het om blikschade of motorschade? Een schadeauto kan deuken en krassen hebben, maar verder nog prima rijden. Het is belangrijk dat wij zo goed mogelijk weten wat er aan de auto mankeert. Het is daarom ook verstandig om een aantal goede foto's te uploaden.


RDW vrijwaring direct geregeld

Als je de schadeauto die je wilt verkopen hebt aangemeld dan komt je auto in een afgeschermde online omgeving terecht. Hier bieden de potentiële kopers die geïnteresseerd zijn op jouw auto. Na afloop ontvang je van ons een bod. Accepteer je het bod dan is je auto in principe verkocht!

Daarna wordt je in contact gebracht met de koper om afspraken te maken over levering en betaling. Doordat wij alleen werken met RDW-erkende dealers wordt er bij verkoop van je auto direct een RDW-vrijwaring geregeld. Hierdoor hoef je zelf niet naar een kentekenloket te gaan en kan je zonder administratieve rompslomp je schadeauto verkopen aan een betrouwbare koper. Zo kun jij geheel kosteloos je schadeauto verkopen.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands