zonder gedoe. verkocht.

meld je bestelwagen gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop
We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen
We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk
Wij nemen de onderhandelingen uit handen
Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Het verkopen van je auto werkt als volgt.

Stap 1

Aanmelden

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

Stap 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

Stap 3

Verkopen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Jouw opties voor het verkopen van een bestelwagen

Elke methode om jouw bestelwagen te verkopen heeft zijn eigen voor- en nadelen. We lichten de opties toe om jou te helpen de beste keuze te maken.

Bestelwagen verkopen aan een dealer

Een snelle en handige optie als je al een relatie hebt met een dealer. Het kan echter zijn dat je gebonden bent aan de voorwaarde om een nieuwe aankoop te doen bij dezelfde dealer.

Bestelwagen verkopen aan familie of via een online marktplaats

Hoewel persoonlijk en direct, brengen deze opties vaak uitdagingen met zich mee, zoals onderhandelingen, proefritten en potentieel ongemak bij problemen na de verkoop.

Bestelwagen verkopen via ikwilvanmijnautoaf

Onze service ontzorgt en biedt een efficiënte manier om jouw bestelwagen snel te verkopen. Profiteer van onze expertise en volledige ondersteuning door het gehele proces.

Wanneer het moment is aangebroken om afscheid te nemen van jouw bestelwagen, biedt ikwilvanmijnautoaf.nl een service die niet alleen efficiënt en snel is, maar jou ook volledig ontzorgt. Of je nu jouw wagenpark vernieuwt, overstapt op een elektrische variant, of simpelweg geen behoefte meer hebt aan jouw huidige voertuig, wij staan klaar om jou te helpen met een soepele overgang.

Bestelwagen verkopen via ikwilvanmijnauto, zo werkt het

Dankzij ons uitgebreide en betrouwbare dealernetwerk kunnen we snel de juiste kopers vinden voor jouw bestelwagen. Dit verzekert jou niet alleen van een breder bereik, maar optimaliseert ook jouw positie tijdens de onderhandelingen.

Van onderhandelingen tot de afhandeling van de verkoop - inclusief de levering, overschrijving, en betaling - wij zorgen ervoor. Dit betekent dat jij je kunt richten op jouw bedrijfsvoering, terwijl wij alles rondom de verkoop regelen.


Hoe jij jouw bestelwagen succesvol verkoopt

Stap 1: Aanmelding

Door een paar vragen over jouw voertuig te beantwoorden en recente foto's toe te voegen, zet je de eerste stap naar een succesvolle verkoop.

Stap 2: Ontvang jouw aanbod

Wij sturen jou binnen enkele dagen een persoonlijk en vrijblijvend aanbod. Bij ons geen geautomatiseerde taxaties, maar een op maat gemaakt voorstel.

Stap 3: De verkoop

Als je akkoord gaat met ons voorstel, brengen we je in contact met de koper voor de afhandeling van alle formaliteiten.

Onze service is speciaal ontworpen om het verkopen van jouw bestelwagen zo eenvoudig mogelijk te maken. Met onze hulp hoef je je geen zorgen te maken over de details en kun je rekenen op een snelle, veilige en zorgeloze verkoop.

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

Start vandaag nog met het verkopen van jouw bestelwagen door jouw kenteken in te voeren op onze website. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om met ikwilvanmijnautoaf.nl jouw bestelwagen te verkopen, zonder enige zorgen.

Het grote voordeel van onze dienstverlening is dat je er vrijwel geen omkijken naar hebt. Je meldt je bestelwagen eenvoudig aan via ons aanmeldformulier met daarbij enkele foto’s. Binnen enkele dagen ontvang je van ons al, uiteraard geheel vrijblijvend, een aanbieding voor jouw bestelwagen. Niet meerdere geïnteresseerden die aan jouw voordeur komen om te kijken en/of een proefrit maken. Wij nemen al het contact uit handen en ontzorgen jou volledig bij het online verkopen van jouw bestelwagen.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands