zonder gedoe. verkocht.
verkoop veilig vanuit huis

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw voertuig

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Heb je een brommobiel en wil je deze verkopen? Bij ikwilvanmijnautoaf.nl kan je gratis je brommobiel te koop aanbieden! Je ontvangt een passend bod en als je akkoord gaat maak je een afspraak met de koper over betaling en aflevering. Super eenvoudig, betrouwbaar en zonder gedoe aan de deur met kopers. Meer weten? Lees dan snel verder.

 

Vraag naar gebruikte brommobielen neemt toe

Iedereen kent wel de brommobiel. Het kleine 45 km-autootje is vooral populair bij ouderen, maar ook de jeugd ontdekt steeds meer de voordelen van een brommobiel, bijvoorbeeld om naar school te rijden of om vrienden te bezoeken. En dat biedt kansen voor iedereen die nu zijn of haar brommobiel wil verkopen. Want de vraag naar gebruikte brommobielen bij jongeren neemt toe. Ook zullen er door de vergrijzing meer ouderen komen die mobiel willen blijven en een brommobiel aanschaffen. Een deel van deze doelgroep zal kiezen voor een tweedehands exemplaar.

 

Waarom je brommobiel verkopen?

Er zijn talloze redenen om je brommobiel te verkopen. Dit kan te maken hebben met je leeftijd of leefstijl. Wie zich te oud vindt om nog in een brommobiel te rijden zal deze willen verkopen. Aan de andere kant ben je misschien 18 geworden en heb je je rijbewijs gehaald zodat je de overstap wil maken naar een auto. Wat ook meespeelt is dat huidige eigenaren van een brommobiel wellicht willen overstappen op een nieuwer model met meer opties. Of misschien zelfs een elektrische brommobiel. Er zijn inmiddels meerdere leveranciers van brommobielen, waaronder Aixam, die elektrische brommobielen leveren. Die elektrische modellen bieden dezelfde voordelen als elektrische auto’s. Ze zijn lekker stil vergeleken met de dieselmotortjes die nu nog veel worden toegepast en ze zijn heel milieuvriendelijk. Met een bereik van ongeveer 100 kilometer bieden ze bovendien genoeg praktische mogelijkheden om er elke dag mee rond te rijden. Wel is het goed je te verdiepen in het laden van een elektrische brommobiel. Kan dat bij een publieke laadpaal? De verkoper kan je er meer over vertellen.

 

Als je je brommobiel gaat verkopen dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden.

 

Brommobiel verkopen op Marktplaats

Er zijn in Nederland verschillende merken brommobielen. Bekende merken zijn onder andere Aixam, Ligier en Microcar. Daarnaast zie je ook JDM, Chatenet of Bellier. In welk merk je ook rijdt: je kan je brommobiel op verschillende manieren verkopen. De meest bekende manier is uiteraard via Marktplaats. Dit online platform is een van de oudste websites van Nederland en inmiddels heeft elke Nederlander er wel eens iets gekocht of verkocht. Je kan er ook je brommobiel te koop aanbieden. Het voordeel van Marktplaats is dat het gratis is. Daarnaast kan je een hogere prijs vragen dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor inruilen van je brommobiel bij een dealer. Nadelen zijn er natuurlijk ook. Je moet eerst zelf een advertentie maken met mooie foto’s. Daarna is het afwachten wie er reageert. In de stap erna maak je afspraken met mogelijke kopers om de brommobiel te bekijken en volgen de onderhandelingen. Veel verkopers op Marktplaats willen echter liever geen kopers aan de deur en zien op tegen het onderhandelen over de prijs.

 

Brommobiel verkopen aan de dealer

Als je liever geen mensen aan de deur hebt kan je er ook voor kiezen om je 45 km auto te verkopen aan een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn meerdere dealers van brommobielen actief die vaak geïnteresseerd zijn in het kopen van tweedehands brommobielen. Ze kopen ze in, knappen ze op en zetten ze in de showroom als occasion. Het voordeel van je brommobiel verkopen aan een dealer is dat je zakendoet met een betrouwbaar bedrijf, vaak bij jou in de buurt. En dat versterkt het vertrouwen. Het grootste nadeel is dat je nooit de hoogste prijs ontvang. De dealer zal een handelsprijs willen betalen, want hij wil zelf ook nog aan de verkoop verdienen. Als dit voor jou echter geen probleem is dan is je brommobiel verkopen aan een dealer wellicht een goede optie.

 

Brommobiel verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl

De laatste mogelijkheid die we graag onder de aandacht brengen is je brommobiel verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl. Misschien heb je wel eens van ons gehoord. We zijn specialist in de verkoop van gebruikte voertuigen aan een netwerk van bij ons aangesloten bedrijven. Het systeem werkt heel eenvoudig en volledig online. Je meldt je brommobiel aan, vult alle informatie in compleet met foto’s en daarna ontvang je een passend bod. De bij ons aangesloten bedrijven zijn professionele handelaren. Particulieren kunnen dus niet op jouw brommobiel bieden. Dit zorgt ervoor dat de handel professioneel verloopt, zonder gedoe en vervelende onderhandelingen. Krijg je ook de hoogste prijs? We garanderen dat we de beste prijs voor elkaar krijgen. Deze is waarschijnlijk lager dan wanneer je je brommobiel zelf zou verkopen, maar daarvoor in de plaats krijg je een hoop gemak en zekerheid!

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands