zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je auto

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je auto

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Auto inruilen of zelf verkopen?

Als je een nieuwe auto gaat kopen, of een occasion, en je hebt al een auto dan kom je altijd voor deze vraag te staan: kan je beter je oude auto inruilen bij het autobedrijf of de dealer, of is het slimmer deze eerst aan een particulier te verkopen?


Auto verkopen of inruilen?

Het hangt van je persoonlijke situatie af wat het beste antwoord is op deze vraag. Stel, je hebt een oud barrel dat eigenlijk rijp is voor de sloop dan is het waarschijnlijk beter deze eerst te verkopen aan een handelaar of sloopbedrijf voordat je een andere auto gaat kopen. Je garage zit niet te wachten op een inruilauto die hij zelf niet kan verkopen en je zal dan ook niet veel korting krijgen op je nieuwe aanschaf. Maar ook wanneer je een jonge auto met weinig kilometers wilt inruilen voor een andere dan ben je prijstechnisch gezien niet altijd het voordeligst uit.


Wat is mijn auto waard bij inruil?

Hier moeten we meteen iets uitleggen over het inruilen van een auto bij je garage wanneer je daar ook een nieuwe auto of occasion gaat aanschaffen. In de prijs die je voor je inruilauto krijgt zit namelijk ook meteen een deel van de korting die je vaak sowieso krijgt op de prijs van een auto. Stel je koopt een auto van 10.000 euro bij een garage en je krijgt nog 2000 euro voor je oude auto, dan is misschien wel de helft van die 2000 euro de korting die je anders ook gehad zou hebben. Je krijgt in feite dus maar 1000 euro voor de auto die je wilt inruilen.


Wat is de inruilwaarde van mijn auto?

Heb je geen idee wat de vraagprijs moet zijn? Dan kan je bij ikwilvanmijnautoaf.nl ook de dagwaarde online laten bepalen. Je kan deze dagwaarde gebruiken als vraagprijs en bij eventuele onderhandelingen met een koper. Let op: de dagwaarde is een indicatie voor de inruilwaarde maar het is niet de gegarandeerde prijs die je ontvangt bij verkoop of bij inruil. De inruilwaarde is namelijk de gegarandeerde waarde die een dealer of autobedrijf aan je auto toekent bij aanschaf van een andere auto bij dat bedrijf.


Auto inruilen voor occasion

Op zich is er niets mis met je auto inruilen voor een occasion of voor een nieuwe auto, want heel veel mensen kiezen voor het gemak van hun auto inruilen bij de garage. Je hoeft geen advertentie te plaatsen op internet en je hebt geen mensen aan de deur die een proefrit willen maken. Ook hoef je meestal niet te onderhandelen over de prijs, zeker wanneer je de eigenaar van de garage goed kent. Maar voor dat gemak betaal je wel een prijs, want je krijgt vrijwel altijd minder geld voor de auto die je wilt inruilen dan wanneer je deze rechtstreeks aan een particulier verkoopt.


Auto kopen zonder inruil

Als je een auto wilt kopen zonder inruil dan is het dus zaak om eerst je oude auto te verkopen, en dat betekent advertenties maken! Je kan op verschillende advertentiesites de auto aanbieden voor de prijs die je ervoor wilt hebben. Heb je alle informatie compleet? Een omschrijving van de auto, mooie foto’s en een duidelijke prijs? Dan kan je de advertentie online zetten op de verschillende advertentiesites zoals Marktplaats. Houd er dan wel rekening mee dat je e-mails moet beantwoorden met vragen over de auto en mensen te woord moet staan die een proefrit willen maken. Ook zal je moeten onderhandelen over de prijs van de auto. Heb je geen zin in dit soort zaken? Dan kan je uiteraard je auto ook direct verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl!


Auto verkopen via ikwilvanmijnautoaf

Als je je auto niet wilt inruilen en ook niet wilt verkopen via een advertentiesite dan is er nog een andere manier: je auto verkopen via ikwilvanmijnautoaf. Dit is voor veel mensen de ideale manier om van hun oude auto af te komen want het werkt helemaal online. Je meldt je auto aan op onze site met het kenteken en aanvullende informatie over de staat van de auto, upload een aantal goede foto’s en daarna hoef je alleen maar af te wachten. De auto komt namelijk in een veiling terecht en na de veiling krijg je van ons het beste bod. Wanneer je akkoord gaat met het bod is de auto verkocht en hoef je alleen nog maar een afspraak te maken met de koper over betaling en aflevering van de auto. Supersimpel en veilig, we werken namelijk alleen met betrouwbare en professionele kopers uit ons eigen netwerk!

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands