Gratis inruilwaarde bepalen

Ontvang kosteloos een pdf-rapport

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop
We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen
We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk
Wij nemen de onderhandelingen uit handen
Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Het verkopen van je auto werkt als volgt.

Stap 1

Aanmelden

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

Stap 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

Stap 3

Verkopen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Als je een nieuwe auto gaat kopen, en je wilt je oude auto inruilen bij het autobedrijf, dan ben je vast heel benieuwd naar de inruilwaarde. Maar wat is de inruilwaarde nou eigenlijk? En wat is het verschil met de dagwaarde? Dat leggen we je hieronder kort uit.Inruilwaarde is een afgesproken prijs

De inruilwaarde van je auto is de prijs die je voor die auto krijgt bij het autobedrijf waar je ook weer je volgende auto koopt. Bijvoorbeeld: je hebt een Opel Astra en je wilt bij de dealer een Ford Focus kopen. Je hebt geen zin en tijd om je Astra eerst te verkopen aan een particulier, maar je kiest ervoor om de auto in te ruilen bij de dealer. Dat is vrijwel altijd mogelijk, de dealer wil aan jou graag een andere auto verkopen.Wat bepaalt de inruilwaarde?

De waarde van je auto bij inruil is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste natuurlijk van de staat van de auto, het aantal kilometers en de aanwezige accessoires. Maar de inruilwaarde is ook afhankelijk van de prijs van de volgende auto die je bij de dealer koopt. Over het algemeen kan je stellen dat die inruilwaarde relatief hoger is wanneer de prijs van je nieuwe auto ook hoger is. Dit komt doordat je op de prijs van je nieuwe auto vrijwel altijd een korting krijgt. Deze korting wordt dan bij de inruilwaarde van je oude auto opgeteld. Het lijkt dan alsof je een hoge inruilwaarde krijgt, maar het is een beetje een sigaar uit eigen doos. Koop je een auto zonder inruil dan krijg je namelijk vaak ook een korting.Wat is het verschil met de dagwaarde?

Het verschil met de dagwaarde is dat dit een indicatie is van de waarde van je auto. De inruilwaarde is een daadwerkelijke prijs die je met de autodealer afspreekt. Wel is de dagwaarde een goede indicatie van de inruilwaarde. Je kan deze online berekenen op ikwilvanmijnautoaf.nl. De dagwaarde die je van ons krijgt kan je dan gebruiken als richtlijn voor de inruilwaarde die je voor jouw auto wilt ontvangen. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands