zonder gedoe. verkocht.
meld je camper gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je camper

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je camper

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Heb je hulp nodig bij de verkoop van je camper? Bij ikwilvanmijncamperaf.nl zijn we gespecialiseerd om jou te helpen met de verkoop van jouw camper. Meld je camper gratis, snel en vrijblijvend aan op basis van het kenteken van je camper. Vervolgens gaan wij namens jou op zoek naar een RDW-erkende koper voor jouw camper. Zonder gedoe je camper verkocht.

Camper verkopen

Campers worden steeds populairder en zijn daarom zeer gevraagd. Een camper biedt namelijk veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een caravan of tent. Veel mensen kiezen voor een camper vanwege de vrijheid en het comfort die het biedt. Je hebt als het ware altijd je huis bij je, waar je parkeert kan je meteen lekker koken en slapen. Zeker onderweg is dat fantastisch. Je hoeft nooit meer te stoppen bij overvolle wegrestaurants om iets te eten of van de WC gebruik te maken. Nee, je parkeert gewoon je camper op een mooie locatie en hebt meteen alles bij de hand om te ontspannen!

Ondanks de vele voordelen kan er natuurlijk altijd een reden zijn om je camper te verkopen, zoals bij de aankoop van een nieuwe camper en inruil van de oude. Veel camperaars doen hun waardevolle bezit ook de deur uit als zij te oud worden om ermee op stap te gaan. En ook de kosten van stalling en onderhoud kunnen een reden zijn om de camper te verkopen. Wat ook meespeelt is dat eigenaren vaak een nieuwe interesse hebben en andere vakantiebestemmingen willen bezoeken waar je met een camper niet kan komen. Zij zetten hun camper dan te koop.


Zelf een advertentie plaatsen

Wil je juist je camper verkopen? Dan kan je ervoor kiezen om dit zelf te doen met allerlei online advertenties, maar het nadeel daarvan is dat je mensen aan de deur krijgt die de camper willen inspecteren. En omdat deze vaak in de stalling staat komt een bezoek aan de stalling er dan vaak ook nog bij. Vervolgens is er de inspectie, het beantwoorden van allerlei vragen en de onderhandelingen over de prijs van de camper. Als je gelukt hebt verkoop je deze aan de eerste kijker, maar het kan gebeuren dat je meerdere keren geïnteresseerde kopers te woord staat voordat je deze echt kan verkopen.


Camper verkopen op een internetveiling?

Het gedoe om je camper te verkopen is vaak een hele drempel. Gelukkig kan het ook beter, op een manier de je heel veel kopzorgen scheelt. Een slimme manier is namelijk om je caravan te verkopen op een internetveiling! Nu denk je waarschijnlijk 'ik heb helemaal geen verstand van veilingen' maar dat hoeft ook niet. Want bij ikwilvanmijncamperaf.nl regelen we het allemaal voor je. Van aanmelding op onze website tot en met de overdracht van je camper. Helemaal gratis en zonder verplichtingen. Je hoeft alleen maar je camper aan te melden.


Camper verkopen via internet

Naast auto’s en motoren bemiddelen wij ook in de verkoop van andere voertuigen die gevraagd zijn zoals caravans, campers, en motorhomes/mobilhomes. Het grote voordeel van ikwilvanmijncamperaf.nl is dat je geen kosten maakt als je je camper wilt verkopen. Van aanmelden tot en met de uiteindelijke verkoop: alle stappen zijn geheel kosteloos. Het maakt daarbij niet uit welk merk of type camper je wilt verkopen en in welke staat deze verkeert. We vinden voor elke camper een bedrijf dat is geïnteresseerd in aankoop! Bovendien weet je zeker dat je te maken hebt met eerlijke bieders. Alle kopers zijn RDW-erkende bedrijven die zijn gespecialiseerd in de aankoop van campers en motorhomes. En alles gebeurt online. Dus geen gedoe met mensen aan de deur en vervelende onderhandelingen maar gewoon je camper aanmelden en wij gaan voor je aan het werk. Bekijk hier onze werkwijze.


Eenvoudig en 100 procent betrouwbaar

Kortom, je camper verkopen via ikwilvanmijncamperaf.nl is super eenvoudig en 100 procent betrouwbaar! Wil je ook je camper of auto verkopen? Vul dan hieronder het kenteken in en het aanmeldformulier met aanvullende informatie over de camper. Zorg ervoor dat je alles zo compleet mogelijk invult zodat je altijd een reëel bod ontvangt. Meer weten? Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Camper verkopen?

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Veel gestelde vragen over jouw camper verkopen

Ik wil graag mijn oude camper verkopen, maar hier zo min mogelijk tijd & moeite aan besteden. Kunnen jullie mij helpen?

Uiteraard! Het concept van ikwilvanmijnautoaf.nl staat er bekend om dat we jouw camper verkopen op korte termijn én voor een goede prijs, zonder dat jij hier veel werk aan hebt. We vragen van jou slechts input over de camper zelf (in de vorm van ons aanmeldformulier) en wat foto’s, zodat we ook de staat waarin de camper verkeert goed kunnen beoordelen. Vervolgens gaan we direct voor jou aan de slag en op zoek naar een koper in ons gerenommeerde dealer netwerk. Afsluitend vragen we je om de camper schoon en in goede staat af te leveren bij de kopende dealer. Zo geregeld!

Welke stappen doorlopen jullie precies tijdens de camper verkoop?

Bij ikwilvanmijnautoaf.nl hanteren wij een stappenplan van 8 simpele stappen. Jij leunt grotendeels achterover, terwijl wij het meeste werk uit handen nemen. Wat we van jou nodig hebben? Eigenlijk enkel wat input; denk onder andere aan het kenteken, de kilometerstand en welke unieke eigenschappen jouw camper heeft. Als we voldoende input hebben gaan we direct voor je aan de slag en hebben we binnen de kortste keren potentiële kopers voor jouw camper gevonden. We leggen hun biedingen aan jou voor en bij akkoord maken wij het papierwerk e.d. in orde. De camper hoeft dan enkel nog afgeleverd te worden bij de kopende dealer. Of, mocht je hiertoe niet in staat zijn, is het vaak ook mogelijk om hem te laten ophalen.

Waarom moet ik voor de verkoop van mijn camper voor jullie kiezen, in plaats van bekende kanalen als Marktplaats?

Eén van de redenen dat duizenden klanten je al voor zijn gegaan is onze service; geen grote rompslomp aan papierwerk dat je moet regelen, of tientallen kijkers en/of kopers aan je deur die meer informatie willen en een proefrit willen maken. Je schrijft je camper gemakkelijk in via ons aanmeldformulier en vergezeld deze met een paar foto's. Vaak binnen enkele dagen ontvang je van ons, volledig vrijblijvend uiteraard, al een aanbieding voor jouw camper. Vrijwel al het contact wordt door ons afgehandeld en we tillen alle last van je schouders tijdens de camper verkoop.

Kan ik bij jullie ook mijn buscamper verkopen?

Dat kan zeker! Wat voor type camper je ook wil verkopen; wij vinden vrijwel altijd wel een koper. Op basis van de gegevens die je achterlaat via het aanmeldformulier gaan wij op zoek naar potentiële kopers. Buscampers worden alsmaar populairder en het zal daarom niet moeilijker zijn om een koper te vinden dan bij een reguliere camper.


select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands