Bus verkopen

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Bus verkopen

De markt voor bussen is anders dan die voor gebruikte personenauto’s. De doelgroep is vaak kleiner en kopers stellen andere eisen aan bussen. Je bus verkopen via de bekende kanalen zoals advertentiesite Marktplaats, is dan ook vaak minder effectief en kan soms erg lang duren.

Een andere mogelijkheid is natuurlijk om je bus in te ruilen bij aanschaf van een nieuw exemplaar, maar vaak valt de inruilprijs dan tegen. Wat ook tot de mogelijkheden hoort is je bus verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl. Ons netwerk bestaat namelijk uit professionele, RDW-erkende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aankopen van gebruikte bussen. Zo kan je zonder gedoe eenvoudig en betrouwbaar je bus verkopen!


Hoe kan ik mijn bus verkopen?

Eens in de zoveel tijd ben je toe aan vervanging van de bus of bestelauto. Of het nu is omdat de wagen overbodig is geworden of dat je wellicht een nieuwer model wilt hebben. Wil je een bus verkopen? Dan kan dat geheel online. Voer het kenteken in op onze website en aanvullende gegevens over de bedrijfswagen. Gaat het om een bestelbus of een ander type bus? Is er sprake van een specifieke inrichting of opbouw? Ook voeg je enkele recente en duidelijke foto’s toe van je bedrijfswagen en je aanmelding is klaar! Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen, gaan wij direct voor je aan de slag en zoeken wij een RDW-erkende dealer die jouw bedrijfswagen wil kopen. Dit gebeurt via een besloten internetveiling. Zodra wij een koper uit ons netwerk hebben gevonden, nemen wij direct contact met je op. Het bod dat je van ons ontvangt is geheel vrijblijvend.


Ook voor niet-courante bussen

Heb je een bus die je wilt verkopen maar heeft hij schade, veel kilometers, geen APK of is de bedrijfswagen zelfs klaar voor de sloop? Geen probleem! Wij vinden voor alle type wagens een koper.


select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands