zonder gedoe. verkocht.

meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je caravan

Meld je caravan snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je caravan

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Je caravan verkopen? Meld je caravan gemakkelijk aan met het kenteken van je caravan. Wij bieden direct je caravan aan bij ons exclusieve netwerk van erkende caravan-bedrijven en koppelen de hoogste prijs terug, geheel vrijblijvend. Wij waarborgen een veilige levering, zonder gedoe je caravan verkocht.


Hoe je tweedehands caravan te verkopen?

Is het tijd om je caravan te verkopen? Dat kan op verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld online een advertentie plaatsen, de caravan verkopen aan familie of vrienden, of deze inruilen bij aanschaf van een nieuwe caravan. Alleen: er zijn wel nadelen aan verbonden. Wie online zijn caravan gaat verkopen krijgt te maken met kopers aan de deur, bezoekjes aan de stalling en onderhandelingen over de prijs. De caravan verkopen aan familie of vrienden lijkt dan heel wat aantrekkelijker, maar als de caravan niet aan de verwachtingen voldoet kan dat in het ergste geval tot ruzie leiden. En tot slot, bij inruil, levert de aankoop van je caravan vaak minder op dan verwacht.


Caravan verkopen via internet

Er is echter nóg een manier om je caravan te verkopen en die biedt heel veel voordelen, namelijk via de afgeschermde marktplaats van ikwilvanmijncaravanaf.nl. Welke reden je ook hebt om de caravan te verkopen, bij ikwilvanmijncaravanaf.nl kan je elke caravan, van elk merk en in elke staat aanbieden voor een verkoop aan ons netwerk van RDW-erkende opkopers. Zij zijn gespecialiseerd in de aankoop van caravans. Dus ben je in het bezit van een Fendt, Bürstner, Homeland of Kip? Of gaat het om een Dethleffs, Adria, Hobby, Knaus, Sprite of een ander merk caravan die je wilt verkopen? Een tandemasser wellicht? Een caravan met schade of een verouderd model? Wij vinden iemand voor de aankoop van je caravan!


Caravan gratis verkopen

Je caravan verkopen via ikwilvanmijncaravanaf.nl is heel eenvoudig en betrouwbaar. Je meldt je caravan aan op basis van de kenmerken zoals model, merk, bouwjaar en huidige staat. Vergeet hierbij niet alle bijzonderheden te vermelden zoals een op maat gemaakte voortent, zonnepanelen of een schotelantenne op het dak. Na aanmelding komt je caravan in een afgeschermde online marktplaats. Hier bieden enkel gecontroleerde caravan bedrijven mee op je caravan.

Nadat de veiling is afgerond ontvang je een vrijblijvend bod. Accepteer je het bod? Dan is je caravan verkocht! Hierna zorgen wij ervoor dat de koper contact met je opneemt om afspraken te maken over de aflevering en betaling. Besluit je toch om het bod niet te accepteren? Geen probleem, je kan het bod dan zien als een manier om de dagwaarde van je caravan te bepalen.


Redenen om de caravan te verkopen

Een caravan is de ideale manier om op vakantie te gaan. Je koppelt hem aan je auto en rijdt naar je vakantiebestemming. Daar kan je meteen genieten van je nieuwe omgeving want de caravan klaarmaken voor gebruik is een fluitje van een cent. Vaak is het zelfs alleen een kwestie van pootjes uitdraaien en stroom aansluiten. Niet voor niets kiezen honderdduizenden Nederlanders er daarom voor om met de caravan op vakantie te gaan. Inmiddels rijden er zelfs meer dan 400.000 exemplaren rond in ons land, van kleine compacte Eriba's tot imposante Tabbert tandemassers!

Toch zal het op een gegeven moment nodig zijn om de caravan te verkopen. Veel mensen verkopen hun caravan omdat de kinderen niet meer meegaan op vakantie en de caravan te groot is voor twee personen. Ook speelt ouderdom vaak een rol. Niet iedereen vindt het op hogere leeftijd een prettig idee om met een caravan achter de auto een lange vakantiereis te beginnen. En ook nieuwe interesses zijn een reden voor eigenaren om hun caravan te verkopen. Wie jarenlang met de caravan op vakantie is geweest kan besluiten om deze te verkopen en alleen nog maar op vliegvakantie te gaan. Of een huisje te huren in de omgeving. En ook kosten voor stalling, onderhoud en tol onderweg kunnen een rol spelen om de caravan te verkopen.


Veel vraag naar gebruikte caravans

Wat de overwegingen ook zijn om je caravan van de hand te doen, in principe is er altijd wel iemand te vinden die een goede gebruikte caravan wil kopen. Tweedehands is er nog steeds veel vraag naar. Jonge gezinnen maken vaak de stap van een tent naar een caravan, maar ook avontuurlijke echtparen en jonge stellen zijn zeker een interessante doelgroep voor een gebruikte caravan. Daarnaast zijn er de zakelijke kopers die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw caravan. Denk aan de opkomst van foodtrucks. Caravans zijn populair om om te bouwen tot foodtruck of bijvoorbeeld een mobiel verkooppunt voor ijs of andere versnaperingen. Kortom, met een gebruikte caravan, camper of fiets hoef je niet lang te blijven zitten!


Caravan verkopen?

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands