Je auto verkopen aan auto opkopers

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Auto opkopers zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aankopen van gebruikte auto's. Alleen: er zit nogal wat kaf tussen het koren. En dat is waarom het imago van auto opkopers niet heel positief is. Veel mensen die hun auto willen verkopen hebben daarom weinig vertrouwen in auto opkopers en verkopen hun auto liever op een andere manier. Maar dat geeft ook weer veel gedoe met mensen aan de deur en onderhandelingen waar je niet op zit te wachten.


Maak gebruik van onze auto opkopers!

Hoe kan je op een betrouwbare manier je gebruikte auto verkopen aan auto opkopers? Dat kan met ikwilvanmijnautoaf. We hebben een netwerk dat bestaat uit professionele en erkende auto opkopers. Dit zijn RDW-gecertificeerde en uitgebreid gescreende autobedrijven die garant staan voor een snelle, eenvoudige en vooral veilige afhandeling van de verkoop van je auto. Als je je auto aanmeldt bij ikwilvanmijnautoaf.nl dan komt deze namelijk exclusief terecht in een beveiligde omgeving waar alleen onze partners toegang hebben.


Geen gedoe met een betrouwbare auto opkoper

Je gebruikte auto verkopen aan onze auto opkopers is eenvoudig en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast! Wat moet je doen? Om te beginnen voer je het kenteken van de auto in op onze website. Ook vul je enkele extra gegevens in over de staat van de auto en details zoals accessoires. Zo krijgen zowel wij als de aangesloten auto opkopers een goed beeld van de waarde van jouw auto. Als je de aanmelding hebt afgerond gaan wij voor je aan de slag. Dit betekent dat je auto wordt aangeboden aan de autobedrijven in ons netwerk in een afgeschermde marktplaats. Het resultaat koppelen we aan je terug. Alleen als je akkoord gaat met het bod dan is je auto verkocht! De opkoper van jouw auto neemt daarna contact met je op voor het afleveren van de auto, waarna ook de laatste inspectie plaatsvindt en uiteraard de betaling. Je ziet: geen gedoe aan de deur en altijd zaken doen met een betrouwbare auto opkoper. Dat is waar we voor staan!

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands