zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je auto

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je auto

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Auto inkopen - ikwilvanmijnautoaf

Wil je je auto verkopen? Bij ikwilvanmijnautoaf.nl zijn we gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands auto's. We hebben een netwerk van professionele en erkende auto inkopers die altijd op zoek zijn naar auto's voor hun eigen voorraad. Dit zijn stuk voor stuk RDW-gecertificeerde en uitgebreid gescreende autobedrijven. Ze staan garant voor een snelle, eenvoudige en vooral veilige afhandeling met het inkopen auto's en andere voertuigen. 


Toegang tot een groot netwerk van auto inkopers

Auto inkopers heb je in alle soorten en maten, zoals:

  • inkopers die auto's exporteren naar het buitenland.
  • universele autobedrijven die op zoek zijn naar de perfecte occasion voor hun showroom.
  • demontagebedrijven die auto-onderdelen willen verkopen.
  • handelaren die schadeauto's inkopen en verkopen.

Voor elke auto is er wel een klant te vinden die deze auto wil inkopen, maar niet iedereen heeft toegang tot die inkopers. Dus wat is dan de slimste manier om toch een grote groep inkopers te bereiken? Je kan je auto natuurlijk online te koop zetten op de bekende websites die hiervoor bestaan, maar het nadeel is dat je dan kopers aan de deur krijgt en onderhandelingen waar je niet op zit te wachten. Steeds meer mensen kiezen daarom voor het gemak van ikwilvanmijnautoaf.nl. Bij ons heb je namelijk meteen een groot bereik bij professionele inkopers, je hebt geen gedoe aan de deur én je ontvangt ook nog eens een eerlijke prijs voor je auto. 


Auto inkoop specialist

Ikwilvanmijnautoaf.nl is dé auto inkoop specialist van Nederland. De inkoop van auto's gaat via ons netwerk van aangesloten bedrijven. Dit zijn RDW-gecertificeerde en uitgebreid gescreende autobedrijven die garant staan voor een professionele handel. Alle auto's worden online aangeboden door mensen zoals jij die hun auto zonder gedoe willen verkopen, maar er wel een eerlijke prijs voorwillen ontvangen. Klinkt goed toch? En het mooie van ikwilvanmijnautoaf.nl is dat je elk voertuig voor inkoop kan aanbieden. Dus ook campers, caravans of zelfs vrachtwagens!

Wat als mijn auto bij inkoop schade heeft?

Ook voor de inkoop van een schadeauto kan je bij ons terecht. Een schadeauto is voor een dealer of particulier minder interessant om te kopen. Bij inruil bij de dealer zal deze een lage prijs bieden, en voor de particulier is inkoop van een schadeauto een beetje een gok. Je weet immers nooit of de schade slechts cosmetisch is of dat deze ook structureel is. Een kras kan geen kwaad, maar een flinke deuk kan ook structurele schade veroorzaken. Dat is slecht voor de verkeersveiligheid en het is ook nog eens duur om te repareren. Gelukkig is er dankzij ons grote netwerk van professionele auto inkopers altijd wel een auto inkoper die wél geïnteresseerd is in de inkoop van een schadeauto. Deze bedrijven knappen de auto's vaak op om door te verkopen, of ze worden gedemonteerd voor verkoop van de onderdelen.

Kan ik een sloopauto voor inkoop aanbieden?

En zelfs als je auto niet meer gerepareerd kan worden, of wanneer er zoveel aan mankeert dat deze rijp is voor de sloop, dan kan je deze te koop aanbieden op ikwilvanmijnautoaf.nl. Bij de auto inkopers waar wij zaken mee doen zijn namelijk ook erkende autodemontagebedrijven die jouw auto graag inkopen voor de sloop. De auto wordt dan netjes gedemonteerd, bruikbare onderdelen verkocht en wat er over blijft gaat naar het recyclingbedrijf zodat er bijna geen kostbare grondstoffen verloren gaan. Sterker nog, tegenwoordig recyclen we ruim 98 procent van het gewicht van een afgedankte auto. Je sloopauto voor inkoop aanbieden is dus ook nog eens goed voor het milieu!


Hoe werkt auto inkoop bij ikwilvanmijnautoaf.nl?

Heb je een tweedehands auto die je koop wilt aanbieden? Dan kan je deze online verkopen op ikwilvanmijnautoaf.nl. Hoe werkt dat? Om te beginnen voer je het kenteken van de auto in op onze website. Ook vul je enkele extra gegevens in over de staat van de auto en details zoals accessoires. Deze hebben namelijk invloed op de waarde van jouw auto. Natuurlijk ontvangen we graag een paar goede foto's zodat geïnteresseerde inkopers je auto beter kunnen beoordelen. Als je de aanmelding hebt afgerond gaan wij voor je aan de slag. Dit betekent dat je auto wordt aangeboden aan de autobedrijven in ons netwerk in een afgeschermde veiling. Het resultaat van de veiling koppelen we aan je terug in de vorm van een bod. Alleen als je akkoord gaat met het bod dan is je auto verkocht! De inkoper van jouw auto neemt daarna contact op om afspraken te maken over betaling en aflevering van de auto.

Kortom: zoek je een betrouwbare manier om je auto te verkopen? Bij ikwilvanmijnautoaf nemen we alles voor je uit handen. Je hebt geen gedoe aan de deur en doet altijd zaken doen met een betrouwbare auto inkoper.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands