Verkoop je auto online via onze autoveiling

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Er zijn verschillende manieren om je auto te verkopen. Je kan bijvoorbeeld online een advertentie plaatsen, of je auto inruilen bij aanschaf van een nieuwe auto. Een andere manier om je auto te verkopen is via een online internetveiling. En dat biedt heel veel voordelen, zeker als ikwilvanmijnautoaf.nl de veiling organiseert!


Waarom kiezen voor een autoveiling?

Een autoveiling bespaart je heel veel rompslomp. Je hoeft niet zelf je advertentie in de gaten te houden en je hebt geen kopers aan de deur die willen onderhandelen. We beschikken namelijk over een groot netwerk professionele en RDW erkende auto inkopers die online bieden op jouw auto. Dat kost je niets. En alleen als je een bod accepteert is de auto verkocht. Maar wat houdt een online autoveiling nu precies in? Het werkt heel eenvoudig. Je meldt je auto aan via het kenteken en geeft aanvullende informatie over de staat van je auto. Daarna komt je auto in onze internetveiling waarna de verschillende auto inkopers kunnen bieden.

Ontvang een vrijblijvend bod op je auto

Na afloop van de autoveiling ontvang je van ons vrijblijvend een bod via e-mail of via de telefoon. Dit is het bod dat de auto inkoper voor je auto in de opgegeven staat wil geven. Pas als je het bod accepteert dan is je auto verkocht! De auto inkoper neemt daarna contact met je op om afspraken te maken over de levering en betaling. Wanneer je het bod niet goed vindt heb je het recht om dit af te slaan, zonder gevolgen. In overleg met onze medewerkers, die 7 dagen in de week voor je klaar zitten, heb je de keuze om de auto daarna nogmaals in de veiling te brengen. Kortom, samen met ikwilvanmijnautoaf bepaal je aan wie en wanneer je jouw auto wilt verkopen. Dat is de persoonlijke service die je altijd standaard ontvangt bij het verkopen van je auto via onze autoveiling.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands