Wij kopen geen auto's

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Auto verkopen? Wij kopen geen auto’s – wij bemiddelen

Je wil je auto verkopen? Dat kan bij ikwilvanmijnautoaf.nl! Wij kopen geen auto’s, in plaats daarvan bemiddelen we tussen jou en potentiële kopers van jouw auto. Op deze manier blijven wij onafhankelijk en kunnen we jou het beste helpen bij de verkoop van jouw auto.

Er zijn een paar dingen die je moet overwegen bij het verkopen van jouw auto. Denk aan de prijs, het gemak van de verkoop en de veiligheid. Om de best mogelijke mix van deze punten te kunnen bieden kopen wij zelf geen auto’s, maar zijn we actief als tussenpersoon tussen jou als verkoper en erkende autohandelaren als potentiële kopers.

Onze professionele medewerkers gaan namens jou op zoek naar een koper voor jouw auto. Wij kopen dus geen auto’s, maar helpen je bij de verkoop. Of je nu een exclusief model of een sloopauto wil verkopen. En het mooie is; onze dienstverlening is voor jou geheel gratis en vrijblijvend. Van aanmelding op de website tot en met de verkoop aan een erkende dealer.


Zonder gedoe je auto verkopen

Wil jij je auto verkopen maar heb je geen zin of tijd om dit zelf te doen? Dan kun je je auto gratis en vrijblijvend aanmelden bij ikwilvanmijnautoaf.

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om je auto te verkopen. Je kunt ook zelf een advertentie maken om je auto te promoten. Ook kun je bij dealers langs gaan om zelf een prijs te onderhandelen, of dus bij een partij die zelf auto’s koopt. Maar ga je voor de perfecte combinatie tussen prijs, gemak en veiligheid? Dan is ikwilvanmijnautoaf voor jou een goede partner. Onze slogan is niet voor niets; ‘zonder gedoe. verkocht’.


Ieder type auto en voertuig verkopen

Een auto verkopen bij ikwilvanmijnautoaf.nl is heel simpel. Je vult je kenteken in op onze website en vult dit aan met enkele aanvullende details over de huidige staat en aanwezige accessoires. Als laatste voeg je enkele duidelijke foto’s toe. Daarna gaan onze medewerkers actief voor je aan de slag en zoeken ze een geschikte koper. Deze dienstverlening is voor jou geheel gratis en vrijblijvend. Doordat wij onafhankelijk willen blijven kopen wij geen auto’s, wij helpen juist bij een verkoop aan een andere partij. Dit doen we voor ieder type auto en voertuig. Of het nu gaat om een normale gezinsauto, een bedrijfswagen, een exclusieve sportwagen of een schade/sloopauto. Wij vinden een geschikte koper. Ook als je bijvoorbeeld een recreatievoertuig zoals een camper of caravan wil verkopen. Ikwilvanmijnautoaf. Zonder gedoe. Verkocht.

Je kunt je voertuig aanmelden door je kenteken in te vullen op onze website. Dit vul je aan met enkele details over de staat van de auto en stuurt enkele foto’s mee. Daarna kunnen onze specialisten actief voor jou aan de slag en gaan we op zoek naar een geïnteresseerde dealer om jouw voertuig aan te verkopen. Het hoogste bod koppelen we aan je terug. Ga je akkoord? Dan heb je direct een deal. Niet tevreden met de hoogte van het bod? Geen probleem. Ook het ontvangen van een bod is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Dan kun je je bod zien als een waardebepaling voor jouw voertuig.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands