Wij kopen auto's

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Je hoort het steeds vaker, bedrijven die zeggen: ‘wij kopen auto’s’. Hierbij maakt het niet uit om welk model het gaat, wat de staat van de auto is en welke kilometerstand de auto op de teller heeft staan. Handig als je je auto wil verkopen!

Toch zul je ons van ikwilvanmijnautoaf.nl nooit horen zeggen; wij kopen auto’s. Wij kopen namelijk geen auto’s maar helpen jou bij de verkoop van jouw auto. Wij werken namelijk als onafhankelijke bemiddelaar tussen jou als verkoper en potentiele kopers van jouw auto. Zo kunnen we jouw belangen het beste behartigen.


Hoe wil jij je auto verkopen?

Bij het verkopen van een auto zijn verschillende factoren belangrijk. De meest genoemde punten zijn prijs, gemak en veiligheid. Doordat wij onafhankelijk en neutraal zijn kunnen we je de best mogelijke combinatie van prijs, gemak en veiligheid bieden.

Er zijn verschillende manieren om je auto te verkopen. Je kunt natuurlijk helemaal zelf proberen om je auto te verkopen. Dit kun je doen door je auto te verkopen aan een bekende, bij dealers langs te gaan of door zelf een geïnteresseerde particulier te vinden. Nadeel is dat dit een tijdrovend proces kan worden en je vaak moet betalen om je auto te adverteren. Ook dien je dan zelf te onderhandelen over de prijs te voeren, moet je onbekenden aan de deur te ontvangen en hier tijd voor vrijhouden.


Wij kopen geen auto’s – onafhankelijke bemiddeling en helpen bij de verkoop

Juist door zelf geen auto’s te kopen en onafhankelijk te blijven kunnen wij onze dienstverlening voor jou naar een hoger niveau tillen. Na aanmelding van jouw auto gaan wij als tussenpersoon voor jou op zoek naar de beste dealer voor jouw auto.

Doordat we werken met een groot en gevarieerd netwerk aan dealers en inkopers kunnen we je ook helpen met de verkoop van ieder type auto of ander voertuig. Niet alleen doorsnee personenauto’s kun je bij ikwilvanmijnautoaf.nl verkopen, maar ook oldtimers, exclusieve auto’s, caravans, campers en zelfs vrachtwagens kun je ons veilig en vertrouwd verkopen aan een erkende inkoper. Dit doen we nu al ruim 13 jaar en in deze jaren hebben we al meer dan 450.000 mensen kunnen helpen bij de verkoop van hun voertuig.


Je auto verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl

Als wij geen auto’s kopen, hoe gaan wij dan te werk? Dat is een goede vraag. Het begint allemaal bij de aanmelding van je voertuig. Door het invullen van je kenteken en dit aan te vullen met enkele gegevens zoals de staat en kilometerstand van je voertuig heb jij al snel je voertuig aangemeld voor een verkoop. Belangrijk is hierbij om ook enkele duidelijke foto’s toe te voegen aan de aanmelding. Zo hebben onze medewerkers en de geïnteresseerde inkopers snel een goed beeld van jouw voertuig. Het aanmelden en verkopen van je voertuig is overigens geheel gratis en vrijblijvend.

Daarna gaan onze professionele medewerkers voor jou aan de slag. Ze gaan namens jou op zoek naar een geïnteresseerde dealer voor jouw voertuig. Het beste inkoopvoorstel koppelen we aan je terug. Ga je akkoord met dit voorstel? Dan heb je meteen een deal en kun je een afspraak maken om de verkoop af te ronden. Niet tevreden met het voorstel? Dan zoeken we verder om, of je kunt het voorstel zien als een gratis waardebepaling voor jouw voertuig. Overigens heb je bij ikwilvanmijnautoaf.nl altijd de mogelijkheid om de verkoop kosteloos te annuleren.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands