Heb je ook wel een gedacht 'ik wil mijn auto verkopen'?

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Je weet het zeker, je wilt je auto verkopen. Dit kan op verschillende manieren en je vraagt je waarschijnlijk af wat de slimste manier is. ikwilvanmijnautoaf helpt je bij je keuze.


Je wilt je auto verkopen, wat zijn de opties?

Elke maand worden er in Nederland tienduizenden gebruikte auto’s verkocht. Deze auto’s worden op verschillende manieren verkocht. Dit gebeurt door autobedrijven die hun occasions aan particulieren verkopen en door particulieren onderling. De laatste groep zet vaak een advertentie online in de hoop dat ze zelf snel de auto verkopen. Er is een groot bereik online, heel Nederland kan zo je auto zien. Iedereen kan op deze manier op je auto bieden, hierbij moet je zelf veel regelen en waarschijnlijk op veel mensen reageren. Online zijn er veel online marktplaatsen en veilingen.


Hoe verkoop ik zonder gedoe mijn auto?

Heb je geen tijd om zelf je auto te verkopen of houd je er niet van dat er vreemde mensen aan je deur komen voor een proefrit? Dan kan je je auto aanmelden bij ikwilvanmijnautoaf. Bij het aanmelden hebben wij wat gegevens van jou en je auto nodig, zodat één van onze collega’s de auto kan taxeren en om contact met je op te nemen. Als je je eenmaal hebt aangemeld word je geheel voorzien van service en gemak. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring dus je bent bij ons in goede handen. Terwijl jij druk bent met je werk, hobby of aan het ontspannen bent zoeken wij de geschikte koper voor jouw auto. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Zodra je het bod ontvangt en het hier niet mee eens bent, kan je het bod afwijzen en zit je nergens aan vast. Ga je wel akkoord met het bod? Dan is je auto zonder gedoe verkocht!


Wie koopt mijn aangemelde auto als ik mijn auto aanmeld bij ikwilvanmijnautoaf?

Ikwilvanmijnautoaf koopt jouw auto niet zelf in. Wij bemiddelen alleen en zorgen voor de goede service. Eén van onze gecertificeerde dealers binnen ons netwerk koopt jouw auto. Ons netwerk bestaat uit vele dealers en wij zoeken voor jou de geschikte koper met het hoogste bod. Jij als verkoper krijgt alle stappen duidelijk mee, onze diensten zijn transparant en betrouwbaar. 


Weet je het zeker en denk je: ‘ik wil mijn auto verkopen’? Dan hebben wij een paar tips voor jou!


Maak je auto goed schoon

Niemand wil een auto kopen met de vuiligheid van de vorige bezitter er nog in. Reinig je auto daarom grondig van binnen én van buiten. Uiteraard trakteer je je auto op een bezoek aan de wasstraat, en daarna poets je de lak op met een poetsmiddel voor een extra glimmende carrosserie. Het interieur ga je te lijf met een stofzuiger en een schoonmaakmiddel.

 

Zorg voor goede foto's van je auto

Staat je auto fris te stralen? Dan ben je er klaar voor de volgende stap: fotografie. Met je smartphone maakt je als snel prima foto's die de auto bijna vanzelf verkopen. Zorg ervoor dat de auto droog is en niet in de volle zon staat om schittering te voorkomen. Fotografeer de carrosserie uitvoerig, inclusief eventuele beschadigingen en vergeet ook het interieur niet. Maak foto's van de kilometerstand, opties, bekleding en dashboard. Klik hier voor meer tips voor de beste auto foto's.

 

Schrijf een goede advertentietekst

Met een goede advertentietekst maak je kopers duidelijk: ik wil mijn auto verkopen. Maak ze enthousiast, vertel hoe de auto je nooit in de steek heeft gelaten en beschrijf de staat van de auto en de opties zo nauwkeurig mogelijk. Vermeld ook alle gegevens die kopers belangrijk vinden zoals motorvermogen, leeftijd van de auto, kilometerstand, enz.


select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands