We buy any car

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

We buy any car - alle soorten auto's verkopen

Gemakkelijk en snel je auto verkopen doe je via ikwilvanmijnautoaf.nl. We bemiddelen tussen jou als verkopende partij en onze RDW-erkende dealers. We buy any car; of je nu een bijna nieuwe auto hebt waar eigenlijk niets aan mankeert of een auto die rijp is voor de sloop, wij zorgen ervoor dat je altijd een koper vindt. Ook voor bedrijfswagens, campers en caravans kunnen wij een koper voor je vinden. Vlot, veilig en vertrouwd je voertuig verkopen doe je bij ikwilvanmijnautoaf.nl.


Ontvang een vrijblijvend bod

Je meldt je auto vrijblijvend aan via ikwilvanmijnautoaf.nl. Na aanmelding wordt je auto in de online veiling gezet en gaan wij zelf ook actief op zoek naar een geschikte koper voor jouw voertuig. Na afloop van de veiling ontvang koppelen we het beste bod aan je terug. Dit bod verplicht je tot niets, jij bepaalt zelf of je akkoord gaat of niet. Ben je het er mee eens, dan is je auto verkocht. Gefeliciteerd! Ga je niet akkoord met het bod? Dat is geen probleem. We kunnen het nog een keer voor je proberen, of je kunt het bod zien als een taxatie voor jouw voertuig.


Zorgeloos je auto verkopen

Ikwilvanmijnautoaf.nl werkt alleen met RDW erkende dealers. Dit betekent dat zij moeten voldoen aan de strenge eisen die de RDW aan hen stelt. Daarnaast worden ze ook nog door onze eigen medewerkers gescreend. Heeft iemand een slechte ervaring gehad met één van onze dealers, dan kunnen wij deze te allen tijde op non-actief zetten. Zo weet je zeker dat je alleen zaken doet met betrouwbare kopers.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands