Vacature: Gezocht ambitieuze verkoopspecialisten!

Dealerdirect BV - Ikwilvanmijnautoaf.nl - Enschede

Bij ikwilvanmijnautoaf helpen wij iedereen graag met de verkoop van hun auto, om onze werkzaamheden uitmuntend te verrichten zijn wij continue op zoek naar versterking. Onze servicegerichte aanpak werkt, in de afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden consumenten mogen helpen met de verkoop. Echt dankbaar werk. Om onze ambitieuze groeiplannen mogelijk te maken zijn wij op zoek naar ambitieuze verkoopspecialisten!

Ben jij commercieel, servicegericht en leg je makkelijk telefonisch contact? Dan zoeken wij jou! In de functie van verkoopspecialist ben jij dé verkoopmedewerker die telefonisch helpt met de verkoop, jij bent de schakel tussen verkoper en koper. Jij onderhandeld in opdracht van de consument met de koper en begeleidt het gehele verkoopproces tot daadwerkelijk verkoop en levering. Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Wij helpen je graag je talenten verder te ontwikkelen en bieden een goede, uitdagende en mooie baan in een geweldige en leerzame omgeving.

Om de gezondheid te waarborgen bieden wij onze medewerkers toegang tot onze eigen gym, een gezonde kantine, elke dag gratis ontbijt en leuke personeelsfeestjes. Een gezonde werkomgeving die veel ruimte biedt tot persoonlijke ontwikkeling.


Ben jij een expert op het gebied van PHP, CSS en HTML?

Dan komen we graag met jou in contact! Als medior/senior developer ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor alle IT-gerelateerde processen binnen Nederland, België en Duitsland. Je houdt je onder andere bezig met de schaalbaarheid en het toevoegen van tooling en nieuwe features in ons platform en het verhogen van de toegevoegde waarde en plezier van gebruikers.Waarom jij bij ons wilt werken?

Simpel. Wij zijn een innovatief e-commercebedrijf uit de regio Twente dat altijd op zoek is naar nieuw talent. Naast dat je hier niet na hoeft te denken over je kleding (wij houden van sneakers), organiseren we ook leuke feestjes en hebben we een gezellige kantine waar je iedere dag kunt lunchen. Dus, zelfgesmeerde boterhammen zijn verleden tijd. Uiteraard combineren we deze informele sfeer met een professionele werkhouding en beschikt iedere afdeling over fanatieke professionals met een passie voor hun vak. Alle medewerkers van Dealerdirect hebben hetzelfde doel: zorgen dat onze klanten op een eenvoudige en veilige manier van hun voertuig afkomen.

Wij bieden jou

 • Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De kans om mee te werken aan een uniek internationaal concept.
 • Een zelf in te richten werkplek: Linux of Mac en een of twee beeldschermen.
 • Een leuke werkplek in een gezellig team.
 • Collectieve reiskostenvergoeding.
 • De ruimte om bij een zeer innovatief bedrijf met ambitieuze plannen te werken.
 • Leuke extra’s als teamactiviteiten, feestjes en sporten met een personal trainer (ja, echt).
 • De kans om aan je skills te werken op het gebied van tafeltennis, pool, darts of tafelvoetbal.


We verwachten dat jij

 • Over hbo werk- en denkniveau beschikt
 • Kunt werken met PHP (OOP) en HTML/CSS/Javascript.
 • Technische kennis en ervaring hebt met SOAP/REST services en MySQL.
 • Weet wat het PHP-ecosysteem inhoudt.
 • Ervaring hebt met version control, zoals Git.
 • Kunt werken met frameworks (voorkeur Laravel) en bekend bent met MVC en design patterns.
 • Op een proactieve manier innovatieve ideeën kunt uitdenken en -werken.
 • Nauwkeurig, analytisch, creatief en oplossingsgericht bent.


Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je graag werken binnen een groeiend bedrijf? Reageer dan snel. Solliciteren op deze functie kan zo lang de vacature online staat. Stuur je cv en een korte motivatie naar vacature@ikwilvanmijnautoaf.nl t.a.v. Marjolein Muylerman (HR).

Wie zijn wij:

Ikwilvanmijnautoaf, opgericht in 2006, is één van de bekendste auto-verkoop diensten van Nederland. De afgelopen 15 jaar hebben wij vele duizenden auto's verkocht via ons platform. Dagelijks vinden vele honderden consumenten hun weg naar onze websites, wij nemen hun alle zorgen uit handen bij de verkoop.

Wij onderhandelen, verzorgen een marktconforme verkoopprijs en assisteren bij de levering. De aanmelding en verkoop vindt online plaats, maar op de achtergrond geeft ons professionele team iedere werkdag van 08.30 uur tot 20:30 uur de gewenste telefonische ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor aan de Josink Maatweg in Enschede. Onze partners, autobedrijven uit geheel Nederland en België, kopen via onze tussenkomst rechtstreeks van de consument via dealerdirect, het online platform voor de autobedrijven.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands