Carfree? Carefree!

Wil je van je auto af? Dit is het moment!

Verlos jezelf van je auto en daarmee ook van hoge parkeerkosten, filerijden én draag bij aan een fijnere, beter leefbare stad. Samen met ikwilvanmijnautoaf.nl dagen we je uit autoloos door het leven te gaan.

Verkoop je auto snel en makkelijk online

Je auto verkopen kan nogal een gedoe zijn. Niet als je dit doet via ikwilvanmijnautoaf.nl. Bied jouw auto nu online aan en krijg binnen 24 uur een aanbieding van een erkende dealer in je mailbox. Klik op de button, verkoop je auto online via ikwilvanmijnautoaf.nl. Kies voor een autovrij bestaan.

Wat is de deal?

Verlos jezelf van je auto, bespaar op parkeerkosten en zeg het filerijden maar gedag. Verkoop nu je auto en krijg tot €20 korting op je volgende 50 ritten in de Nederlandse steden waar Uber actief is. De korting is geldig tot 3 maanden na de verkoop van je auto.

Hoe werkt het?

Zodra jij je auto hebt verkocht, dien je dit per mail door te geven aan de afdeling klantenservice van ikwilvanmijnautoaf.nl. Geef aan dat je gebruik wilt maken van deze deal en vermeld duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en het kenteken van je verkochte auto. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Ons email adres: klantenservice@ikwilvanmijnautoaf.nl

Promotie loopt t/m 31 maart 2018

*Algemene Voorwaarden zijn van toepassing

Verkoop je auto nu
photo of Bart Veldhuis

“Als ik 's ochtends wakker word, de radio aanzet en hoor dat er 1 uur vertraging is op de A12 denk ik: ja, dit was een goede beslissing”

Bart Veldhuis, ondernemer, heeft na het #DitchYourKeys experiment tijdens de European Mobility Week zijn auto de laan uitgestuurd.

In een recent Europees onderzoek (aangesteld door Uber) geven meer dan 10.000 mensen tussen de 18 en 54 jaar uit tien Europese steden - Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Lissabon, Londen, Parijs, Rome, Stockholm and Warschau - aan dat ze vaker mobility apps over hun autosleutels verkiezen.
Meer dan twee derde (67%) van de Europese inwoners vindt dat apps zoals Uber een goed alternatief zijn voor autobezit. In Amsterdam was dat zelfs iets meer, met 68%. Met meer dan de helft van de Amsterdammers in het bezit van een auto, is er ruimte voor verbetering; auto’s die momenteel ruimte innemen langs de grachten en naast de parken en bovendien de stad een stuk drukker en allesbehalve schoon maken. Het is tijd om te veranderen.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands