zonder gedoe. verkocht.
meld jouw Kia gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Wil je je Kia verkopen? Dat kan op verschillende manieren. Tweedehands Kia's zijn immers populair in Nederland en er is altijd wel een geschikte koper voor te vinden. Je bent waarschijnlijk op zoek naar de beste manier om je auto te verkopen. Hieronder beschrijven we een aantal mogelijkheden om dit te gaan doen.

Kia verkopen - zo doe je dat

Een van de jongste automerken op de markt is Kia, hoewel we ze niet meer weg kunnen denken uit het straatbeeld. Pas in 1974 bouwden ze hun eerste auto’s onder licentie van Mazda. Later volgden nog andere modellen onder licentie van o.a. Fiat, Peugeot en Ford. 


Kia verkopen via ikwilvanmijnautoaf

Als je geen gedoe wilt aan de deur en je je Kia ook niet kan of wil verkopen aan familie, dan is verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl een andere, eenvoudige mogelijkheid. Alles gaat online. Je meldt de auto aan op onze website, compleet met beschrijving en foto’s en daarna wacht je op het beste bod. Dat is alles. Als je het bod accepteert neemt de koper contact om afspraken te maken over de betaling en aflevering van je Kia. Voordeel is dat je geen gedoe hebt met onderhandelingen en dat je dan zeker weet dat je Kia ook echt is verkocht.


Kia inruilen bij de dealer

Als je een relatief jonge Kia rijdt dan kan je deze inruilen bij de Kia-dealer. Voorwaarde is dan meestal wel dat je bij de dealer ook weer een andere Kia koopt. Merkdealers zijn zeker bereid om je oude Kia in te ruilen, mits deze niet al te oud is (bijvoorbeeld maximaal 8 jaar oud), goed is onderhouden en een lage kilometerstand heeft. Op deze manier weet de dealer zeker dat hij de auto ook weer kan doorverkopen aan een andere liefhebber. Inruilen bij de dealer is veilig en betrouwbaar, maar je krijgt niet de hoofdprijs voor je auto.

Kia verkopen aan familie

Je Kia verkopen aan een familielid is op zich een prima idee. Je weet wie de koper is en hebt geen gedoe aan de deur met kopers en onderhandelingen. Bovendien doe je er een familielid een plezier mee en weet je zeker dat je Kia terecht komt bij iemand die er goed voor zal zorgen. Voor veel Kia eigenaren is dat een mooie gedachte. Nadeel is natuurlijk wel dat als er iets mankeert aan de auto dit kan leiden tot onenigheid in de familie.


Kia verkopen via advertentiesite

Als je niet aan familie wilt verkopen zijn advertentiesites voor veel mensen dé manier om hun oude auto weg te doen. Er zijn duizenden Kia liefhebbers die elke dag online op zoek zijn naar de Kia van hun dromen. En misschien is dat jouw auto wel! Bij verkoop aan een particulier krijg je over het algemeen ook nog eens een de hoogste prijs. Maar daar moet je wel wat voor over hebben, want het betekent kopers aan de deur, onderhandelingen voeren en vaak dealen met mensen die je tijd verdoen.Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands