zonder gedoe. verkocht.

meld je Citroën gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop
We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen
We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk
Wij nemen de onderhandelingen uit handen
Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Het verkopen van je auto werkt als volgt.

Stap 1

Aanmelden

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

Stap 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

Stap 3

Verkopen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Ben je van plan om je Citroen te verkopen en wil je dit op een snelle, eenvoudige en veilige manier doen? Dan ben je bij ikwilvanmijnautoaf.nl aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het inkopen van auto's en bieden je graag onze professionele hulp en service aan.


Hoe werkt het verkopen van je Citroen aan ikwilvanmijnautoaf.nl?

Het verkopen van je Citroen aan ikwilvanmijnautoaf.nl is heel eenvoudig. Je begint met het invoeren van je kenteken en enkele gegevens over de staat van je auto in ons online formulier. Vervolgens sturen wij je binnen één werkdag een gratis en vrijblijvend inkoopvoorstel. Dit voorstel is gebaseerd op de informatie die je hebt ingevuld en de actuele marktwaarde van je auto. Als je akkoord gaat met ons voorstel, plannen we een afspraak in om je auto op te halen en het geld over te maken. Dit kan op elke gewenste locatie en op een tijdstip dat jou uitkomt.


Waarom kiezen voor ikwilvanmijnautoaf.nl?

Bij ikwilvanmijnautoaf.nl staan gemak, service en persoonlijke hulp centraal. Wij begrijpen dat het verkopen van je auto een belangrijke beslissing is en dat je daarbij graag geholpen wilt worden. Daarom bieden wij je een volledige service aan, vanaf het moment dat je ons online formulier invult tot aan de overdracht van je auto en het overmaken van het geld. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen en opmerkingen.


Welke Citroen modellen kopen wij in?

Bij ikwilvanmijnautoaf.nl kopen wij alle Citroen modellen in, ongeacht het bouwjaar of de staat van de auto. Of je nu een C1, C3, C4 of een ander model hebt, wij zijn geïnteresseerd in je auto en bieden je graag een inkoopvoorstel aan.


Hoe zit het met de betaling en vrijwaring?

Bij ikwilvanmijnautoaf.nl hoef je je geen zorgen te maken over de betaling en vrijwaring. Zodra we een afspraak hebben gemaakt om je auto op te halen, zullen we het geld direct naar je overmaken. Dit kan via een spoedoverboeking of contant bij de overdracht van je auto. Daarnaast zorgen wij voor de vrijwaring van je auto, zodat je geen wegenbelasting meer hoeft te betalen en je verzekering kan opzeggen.


Hoe snel kan ik mijn Citroen verkopen?

Bij ikwilvanmijnautoaf.nl hoef je niet lang te wachten op een inkoopvoorstel. Binnen één werkdag ontvang je van ons een gratis en vrijblijvend voorstel. Als je akkoord gaat met het inkoopvoorstel, maken we direct het geld over op jouw bankrekening. Zo hoef je niet lang te wachten op de betaling en kun je snel genieten van het geld dat je voor jouw Citroen hebt ontvangen.

Wil je snel en gemakkelijk jouw Citroen verkopen? Dan ben je bij ikwilvanmijnautoaf.nl aan het juiste adres. Onze persoonlijke service en deskundige adviseurs zorgen ervoor dat je snel en zonder zorgen jouw auto verkoopt. Vul het formulier op onze website in en ontvang vrijblijvend een inkoopvoorstel voor jouw Citroen. Wacht niet langer en verkoop jouw auto vandaag nog!

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands