zonder gedoe. verkocht.
meld je caravan gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw caravan

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw caravan

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Profiteer van onze service caravan inkoop

Bent u toe aan een nieuwe caravan en wil u uw huidige caravan van de hand doen? Dan doet u een beroep op onze kennis en expertise. Wij zijn al heel wat jaren actief in de verkoop van diverse types voertuigen en caravans. Wij kopen caravans in van particulieren en bieden ze aan bij professionele handelaars. Het grote voordeel om via ons te verkopen is dat wij al onze handelaars persoonlijk hebben gecontroleerd. Het zijn stuk voor stuk betrouwbare partners die zeer regelmatig via ons voertuigen en caravans aankopen. Zo bent u zeker dat u met degelijke kopers te maken krijgt.


Hoe verkoopt u via ons uw caravan?

Het enige wat u hoeft te doen om uw caravan te verkopen, is het formulier invullen. U vult al de gegevens van de caravan in. Hoe meer details u vermeldt, hoe vollediger de beschrijving van uw caravan zal zijn en hoe beter de koper een beeld krijgt over uw caravan. Nadat u alle gegevens hebt ingevuld, wordt uw aanbod online geplaatst. Van zodra er een bod op uw caravan komt, wordt u verwittigd. Als u akkoord gaat, wordt de verkoop via ons geregeld. Mocht u toch niet akkoord gaan en graag met de kandidaat-koper willen onderhandelen, dan kan dit ook. Verder kijken wij erop toe dat de verkoop vlot en zonder grote discussies verloopt. Zowel voor, tijdens als na het onderhandelingsproces kan u altijd bij ons terecht voor advies of vragen.


De inkoop van uw caravan is volledig gratis

Als u een prijs voorop hebt gesteld waaraan u uw caravan wil verkopen, dan wil u ook effectief deze prijs krijgen. Bij ons is dit het geval. U hoeft geen extra kosten te betalen, de inkoop is helemaal gratis. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Een van onze autohandelaars doet een bod, u gaat al dan niet akkoord met de prijs. Van zodra u toestemt met een prijs, krijgt u ook deze som helemaal. Heeft u graag meer inlichtingen over hoe u uw caravan via ons verkoopt of wil u een ander voertuig aanbieden? Contacteer ons, wij staan klaar voor u!


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands