Valentijn: rijden met je grote liefde

Zaterdag is het weer zover: Valentijn, we kunnen er eigenlijk niet onder uit. En elk jaar wordt het weer moeilijker, want wat moet je iemand geven die vooral gek is op zijn auto? Wij geven je tips zodat jullie samen van Valentijnsdag kunnen genieten.

Dat mannen en auto’s goed samen gaan hoeven wij jou vast niet te vertellen. Zelfs wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een meerderheid van de mannen blij wordt van een mooie auto. Over zijn liefde voor een mooie auto hoef je je als vrouw zijnde trouwens geen zorgen te maken. Uit datzelfde onderzoek blijkt dat het erg normaal is dat mannen veel aandacht besteden aan auto’s. Heb jij zelf ook zo’n autofanaat thuiszitten en wil jij hem dit jaar echt eens goed in de watten leggen met Valentijn? Wij geven je tips om zijn autohart sneller te laten kloppen.


De auto van zijn dromen

Houdt je man van auto’s? Vier Valentijn dan met auto’s. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om hem in contact te laten komen met de auto van zijn dromen. En hij gaat het zo gaaf vinden dat jij dat hebt geregeld! Lees verder voor inspiratie of kijk eens tussen de dream cars en oldtimers die Ikwilvanmijnautoaf.nl op Pinterest voor je heeft verzameld.


Rode Ferrari voor Valentijn

Bij mannen staan auto’s vaak gelijk aan racewagens en bij vrouwen staat rood gelijk aan liefde. Wat past er dan nog beter bij Valentijn dan een rit in een helder rode Ferrari voor je lief regelen.

Zeker weten dat zijn dag niet meer stuk kan wanneer hij hoort dat hij mag scheuren in zo’n rood racemonster. Er zijn tegenwoordig organisaties waarbij je voor een paar uur een Ferrari kan huren. Dat scheelt weer want hoeveel je ook van hem houdt, een Ferrari aanschaffen voor je Valentijn gaat toch wel een beetje ver.


Een racewagen besturen op Zandvoort

Voor veel mannen is het een droom die uitkomt wanneer zij op het circuit van Zandvoort in een racewagen mogen rijden. Wanneer je dit cadeau geeft gaat jouw Valentijn samen met een autocoureur het racecircuit op. Hier wordt hem alles haarfijn uitgelegd en mag hij zelf de racewagen besturen. Wedden dat hij de hele dag met een grijns van oor tot oor loopt?


Slipcursus met de auto

Echt romantisch is het niet, maar je maakt hem er waarschijnlijk wel heel blij mee. En dat is toch precies het doel achter Valentijn? Hij zal als een kind zo blij zijn dat hij geoorloofd mag slippen met de auto. En daarnaast kan het ook nog erg handig zijn. Zo zit jij met het winterse weer een stuk veiliger naast hem in de auto. Een win-winsituatie dus!


Terrein rijden met een Quad of Land Rover

Ja ook dit is weer een echt mannending. Met auto’s crossen door de modder en hobbelige paden.

En dan het liefst zo hard en onwijs mogelijk. Wanneer jij hem dit voor Valentijn geeft, kan hij zich met een quad of Land Rover op dit soort speciale terreinen lekker uitleven. Waarschijnlijk ben jij bij thuiskomst druk met het wassen van zijn modderige kleding, maar ach hij heeft een topdag gehad.


Voor hem en haar

Geef je hem liever een cadeau voor Valentijn waar je zelf ook nog wat aan hebt? Geef hem dan een mooie reis met de auto cadeau. Even lekker weg met zijn tweetjes. En zo ver hoeft dat nog niet eens te zijn. Europa heeft erg mooie steden waar je zo naar toe kunt rijden met de auto. Zo kunnen jullie samen herinneringen opbouwen en nog vaak samen de foto’s terugkijken. Romantischer kan haast niet en met deze steden zit je altijd goed.


Stad van de liefde

De Franse stad Parijs wordt al jaren de stad van de liefde genoemd. Met de auto ben je er binnen vijf uur waardoor jij en je lief al gauw onder de verlichte Eifeltoren kunnen staan. Daarna lekker een hapje eten met uitzicht op de Champs Élysées of samen op de foto met Mickey Mouse in Disney Land Parijs. Je kunt alle kanten op in deze mooie stad.

Historisch Berlijn

Berlijn is een stad vol met historie en eeuwenoude architectuur. Ook hier zijn jullie binnen een paar uur met de auto. Wanneer je Valentijn erg van geschiedenis houdt is dit een perfecte stad om samen naar toe te gaan. Zo kun je samen op het terras zitten bij de Brandenburger Tor, wandelen langs de Berlijnse muur of een bezoek brengen aan Checkpoint Charlie. Samen doen jullie in ieder geval genoeg indrukken op in deze historische stad.


Bruisend Brussel

Hebben jullie altijd al een keer naar ons buurland gewild? Breng dan eens een bezoek aan Brussel. Naast dat je er met de auto in een mum van tijd bent, heb je er ook geen last van taalbarrières. Je kan hier gewoon Nederlands spreken. Makkelijk toch als jij een Vlaams frietje wilt bestellen? Die eet je dan lekker met je Valentijn naast Manneke Pis of het Atomium.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands