'Ik heb niks met een Ferrari of Porsche, geef mij maar een Alfa Romeo 4C'

Eens in de zoveel tijd vinden wij het leuk om een van onze collega's aan je voor te stellen. Lees hieronder het interview met Paul (38). Al vijf jaar in dienst bij Dealerdirect en klaar voor zijn nieuwe functie als accountmanager!


Gefeliciteerd met je nieuwe functie binnen Dealerdirect!

‘Bedankt! Na vijf jaar als automakelaar te hebben gewerkt, ga ik me vanaf nu inderdaad bezighouden met relatiebeheer. In een notendop houdt dit in dat ik nieuwe dealers ga benaderen om een eventuele samenwerking mee te bespreken. Met de huidige aangesloten dealers onderhoud ik het contact en help ik met het oplossen van problemen. Je kunt mij dus zien als de schakel tussen Dealerdirect en onze dealers. Leuk om te doen, dit past goed bij mij!’


Waarom?

‘Voordat ik bij Dealerdirect terechtkwam, heb ik 10 jaar gewerkt als adviseur in de financiële dienstverlening. Ik hou ervan om veel contact te hebben met mensen en ga graag het gesprek aan. In mijn vorige functie als automakelaar deed ik dat natuurlijk al, maar nu ontmoet ik onze dealers ook persoonlijk. Dat maakt het voor mij nóg leuker. Ik fungeer als tussenpersoon en probeer afspraken te maken waar alle partijen zich in kunnen vinden. Het begeleiden van en bemiddelen tussen mensen ligt mij wel. In mijn vrije tijd ben ik bijvoorbeeld ook leider van het voetbalelftal van mijn zoontje. Het coachen van die jongens is gewoon heel leuk om te doen, net als het regelen van alle randzaken die erbij komen kijken.’


Als accountmanager ben je veelal alleen op pad, hoe vind je dat?

‘Op zich valt dat nog wel mee. Ik zit natuurlijk vaak alleen in de auto maar spreek door de dag heen wel heel veel mensen. Verder werk ik nog steeds twee dagen op het hoofdkantoor in Enschede. Dan doe ik mijn administratie en blijf ik een beetje op de hoogte wat betreft de ontwikkelingen binnen Dealerdirect. Een mooie afwisseling dus.’


Wat heb jij zelf eigenlijk met auto’s?

‘Toen ik hier net begon eigenlijk niet zoveel haha. Maar ik heb de afgelopen vijf jaar zo enorm veel geleerd op dat gebied dat ik vanzelf werd aangestoken met het auto-virus. Echter ben ik nog steeds geen fan van de standaard snelle auto’s zoals een Ferrari of Porsche. Geef mij maar een Alfa Romeo 4C. Net een beetje anders dan de rest. Of een Renault Grand Scenic. Degelijk en praktisch, wat met vier kinderen geen overbodige luxe is.’


Wat is jouw ultieme tip voor mensen die hun voertuig willen aanmelden?

‘Het allerbelangrijkste is om eerlijk te zijn over de staat van je auto. Daar bereik je uiteindelijk het meeste mee. Soms zie je dat mensen bepaalde informatie (onbewust) niet doorgeven, terwijl dat voor een dealer wel van belang kan zijn bij het bepalen van een reëel bod. Daarom is het ook altijd een must om duidelijke foto’s toe te voegen.’


Tot slot, hoe drink jij je koffie het liefst?

‘Je maakt me direct blij als er bij binnenkomst een heerlijke bak zwarte koffie klaarstaat!’ We wensen Paul heel veel succes in zijn nieuwe functie!

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands