Thuiswinkel Keurmerk voor ikwilvanmijnautoaf.nl

ENSCHEDE - Wat is de overeenkomst tussen Coolblue, Bol.com en ikwilvanmijnautoaf.nl? Ze zijn alle drie officieel erkend als betrouwbare dienstverlening. Ikwilvanmijnautoaf.nl is gecertificeerd door Thuiswinkel.org en mag vanaf afgelopen week het kwaliteitskeurmerk voeren.


Ikwilvanmijnautoaf.nl heeft van Thuiswinkel.org hét kwaliteitskeurmerk voor webwinkels ontvangen. Vincent Stevens, één van de oprichters, is verheugd over het feit dat hij het Thuiswinkel Waarborg-logo mag tonen op zijn website. “Wij maken ons sinds de start in 2006 al hard voor een veilige en betrouwbare verkoop via onze website aan erkende inkoopbedrijven. Met het toonaangevende Thuiswinkel Keurmerk wordt dit streven beloond en het vertrouwen richting de consument versterkt.”


Zekerheden

De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, of kortweg Thuiswinkel.org, is verreweg de meest bekende belangenvereniging voor webwinkels in Nederland. Niet zomaar iedereen kan lid worden. Momenteel zijn er meer dan 2.100 webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren. De organisatie geeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uitsluitend aan bedrijven die voldoen aan een aantal belangrijke criteria op het gebied op het gebied van financiële stabiliteit, veiligheid en wet- en regelgeving. Volgens Stevens benadrukt het Thuiswinkel Keurmerk de dienstverlening van ikwilvanmijnautoaf.nl. “We zijn qua dienstverlening de Coolblue van de autobranche. We scoren goed, ook via mond-tot-mond reclame. We hechten daarbij veel waarde aan de dialoog met onze gebruikers via alle beschikbare kanalen, zeven dagen per week." Consumenten waren altijd al verzekerd van een veilige verkoop dankzij de samenwerking met gecertificeerde inkopers, maar nu wordt ikwilvanmijnautoaf.nl ook officieel erkend door een organisatie gespecialiseerd voor webwinkels. Het Thuiswinkel Waarborg geeft aan dat ikwilvanmijnautoaf.nl zich, naast de algemene wet- en regelgeving, ook aan de opgestelde gedragscodes van Thuiswinkel.org houdt. Alle leden worden ieder jaar opnieuw gecertificeerd.Over ikwilvanmijnautoaf.nl

Ikwilvanmijnautoaf.nl, onderdeel van Dealerdirect, is sinds 2006 actief als online verkoopplatform voor gebruikte voertuigen en bedient met hetzelfde online concept ook de Belgische markt. Jaarlijks worden er inmiddels 40.000 voertuigen verkocht via de diverse websites van Dealerdirect aan honderden auto-, motorfiets- en bedrijfswagenbedrijven in Europa.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands