SunnyCars vs BoRent: waar ga jij een auto huren?

Er zijn tegenwoordig erg veel aanbieders wanneer het gaat om een auto huren. Deze aanbieders hebben stiekem toch best vaak een andere service te bieden. Ga je op vakantie en wil je goed voorbereid op pad? Dan is vooraf een auto huren natuurlijk erg prettig. Blijf je thuis en heb je andere plannen zoals een verhuizing? Dan is het belangrijk dat je een flinke auto of bus kan regelen die je van A naar B brengt!

Door de ruime keuze voor autoverhuurbedrijven vertellen we je graag meer over de opties en verschillen tussen Sunnycars en Borent. Hoewel Sunnycars zich voornamelijk focust op autoverhuur van- en naar vakantiebestemmingen, richt Borent zich weer meer op de verhuur van een wagenpark voor reizen binnen Nederland. We nemen je mee in de voordelen van beide platformen!


Op vakantie een huurauto rijden

Om veel van je omgeving te kunnen zien en makkelijk te reizen van de ene plek naar de andere plek, is de beschikking over een auto van belang. Een reis met het vliegtuig is erg prettig, maar zonder auto kun je eenmaal aangekomen op bestemming niet makkelijk heel veel kanten op.

Wanneer je op vakantie gaat, scheelt het erg veel tijd en uitzoekwerk ter plekken, als er vooraf al een auto voor je klaar staat. Dit zorgt ervoor dat je meer van je omgeving kunt genieten en makkelijk de uiteindelijke bestemming kunt bereiken. We delen graag wat opties en tips met je waarom het huren van een auto op vakantie een must is!


Sunnycars to the rescue

Wil je op vakantie maar liever niet met je eigen auto? Of wil je dat er een huurauto voor je klaar staat op bestemming? Dan is Sunnycars een partij die hierin veel mogelijkheden biedt. Sunny Cars is een autoverhuurbedrijf dat zich richt op klanten die een comfortabele en zorgeloze autoverhuurervaring zoeken. Het bedrijf biedt een breed scala aan voertuigen, variërend van minivans tot luxe voertuigen. De voertuigen worden verhuurd met alle vereiste verzekeringen, reis- en bijstandsdekking. Sunny Cars biedt ook service op maat, zoals hulp bij het vinden van een voertuig, hulp bij het boeken van een voertuig en bijstand bij het ophalen van het voertuig. Deze organisatie voorziet reizigers ook graag van services in het buitenland, waaronder hulp bij het aanvragen van bijvoorbeeld een Europese autoverhuurvergunning.


Zelf controle over je reis en bagage

Wil je zelf de controle hebben over zowel de reis als je bagage? In plaats van afhankelijk te zijn van openbaar vervoer, kun je gaan en staan waar je wilt met een huurauto. Je hebt ook nog eens de mogelijkheid om af te wijken van je reisplan wanneer daar behoefte aan is. Met een huurauto kun je meer bezienswaardigheden bezoeken én meer van een omgeving zien. Ook kun je met een huurauto natuurlijk meer bagage meenemen! Wat veel reizigers willen voorkomen is dat je je bagage moet beperken tot wat je kunt dragen. Waarschijnlijk zijn vooral de meeste vrouwen het eens met het huren van een huurauto op vakantie als het gaat om bagage. Dat scheelt weer een discussie onderweg!


Geld, tijd en moeite besparen

De kosten voor openbaar vervoer kunnen tegenwoordig best hoog oplopen. Met een huurauto van Sunnycars kun je vergeleken met het openbaar vervoer in veel situaties geld besparen. Bij het maken van een lange reis of het bezoeken van een aantal steden, kan het veel voordeliger zijn om een auto te huren dan een treinticket te kopen. Ook kan een auto van Sunnycars je helpen om de autoreis verder voort te zetten, mocht je eigen auto het begeven. Laten we hopen dat dit niet gebeurt op reis, maar toch staat Sunnycars klaar voor je bij autopech. Je hebt zo alsnog de controle over je reis en de kosten zijn geen verrassing aangezien Sunnycars alles inzichtelijk voorlegt aan je.


Een ritje met Borent

Is een geplande vakantie nog een ver-van-je-bed-show? Dan kan Borent je helpen met de klussen die ook gedaan moeten worden. Borent is een snelgroeiende verhuurder van personenauto's, bestelauto's, vrachtwagens, aanhangwagens en andere voertuigen. Het bedrijf biedt een breed scala aan verhuurmogelijkheden, waaronder kortlopende en langlopende verhuur, dag- en weekendverhuur, evenementenverhuur en internationale verhuur.

Borent biedt ook accessoires zoals navigatiesystemen, kinderzitjes en winterbanden aan. Dit bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in de autoverhuurindustrie en heeft meer dan 150 locaties over heel Nederland. De reputatie van Borent is erg hoog en opgebouwd door klanten die in het verleden voorzien zijn van een erg hoge kwaliteitsservice, betrouwbare voertuigen en betaalbare tarieven.

Dit autoverhuurbedrijf helpt consumenten en bedrijven bij het huren van producten en het huren van auto’s voor bijvoorbeeld verhuizingen. Ben je als bedrijf of consument op zoek naar een verhuurauto of machine- en hoogwerkverhuur? Dan is Borent wellicht wel een geschikte organisatie die je daarin kan voorzien!


De klant is koning

Naast dat Borent altijd klaar staat voor huurders, beschikt Borent over een erg uitgebreide verzekering die consumenten en bedrijven beschermt tegen schade die kan ontstaan tijdens de verhuur van een auto. Het kan de besten overkomen om schade te rijden, en daar weet Borent dan ook goed op in te spelen. Naast de goede service beschikt Borent ook over een gebruiksvriendelijke website en een intuïtieve app.

De website en app maken het voor elke huurder en gebruiker gemakkelijk om verhuurservices te boeken en te betalen. Hiernaast kun je gemakkelijk informatie verzamelen over de verhuurprijzen en de voorwaarden voor het verhuren. In het algemeen biedt Borent veel service voordelen voor consumenten. Met het uitgebreide aanbod aan producten en diensten, de vele opties voor verhuur en een veilige en betrouwbare service, is Borent een erg prettige en een gebruiksvriendelijke website en app. Al deze voordelen maken Borent een betrouwbare verhuurservice.


Waar kies je voor; vakantie of verhuizen?

Helemaal afhankelijk van de situatie, zijn zowel Sunnycars als Borent twee uitstekende platformen voor huurauto’s. De kwaliteit van beide organisaties is erg hoog en veel huurders gaan je voor met de verhuur van auto’s op vakantie of verhuur van auto’s voor verhuizingen. Staat er zelf een auto bij je op de oprit en lijkt het huren van een auto je wel interessant? We helpen je graag met het verkopen van een auto of meerdere auto’s! Ga naar ikwilvanmijnautoaf.nl om je tweedehandsauto(‘s) makkelijk te verkopen. Vul online je gegevens in en ontvang een passend bod!

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands