Simone, een HR-adviseur met pit!

Simone Mulder is 34 jaar en woont in Enschede. Met haar 12 jaar ervaring in de uitzendbranche, is ze sinds 2015 een echte aanwinst voor onze HR-afdeling!

Hoe ben je bij Dealerdirect terechtgekomen?

‘Na mijn verhuizing naar het oosten van het land, ben ik in contact gekomen met de toenmalige HR-manager van Dealerdirect. Toen het bedrijf ging uitbreiden heeft hij mij benaderd voor de functie van Corporate Recruiter. Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt! Ik ben samen met Bree de gehele HR-afdeling gaan oppakken. Tot op heden zijn we hier dagelijks bezig met veelomvattende HR gerelateerde werkzaamheden. Sinds een maand is Pascal bij ons in het team gekomen. Heel gezellig!’

Wat houdt jouw functie precies in?

‘De afdeling HR binnen Dealerdirect is in grote lijnen verantwoordelijk voor de in- door- en uitstroom van werknemers. Met ruim 120 collega’s werkzaam in Nederland en onze vestigingen in België en Duitsland, zijn mijn werkzaamheden erg divers. Van het schrijven van beleid, diverse gesprekken voeren, ziekte & verzuimbeleid en operationele werkzaamheden tot aan contacten onderhouden met externe partijen.’

Welke eigenschappen vind je dat een goede HRM’er nodig heeft?

‘Een HRM’er moet in mijn ogen sterk in zijn schoenen staan, communicatief vaardig zijn en empathisch vermogen hebben. Dat is denk ik wel het belangrijkste.’

Wat is het leukste aan je werk?

‘Veel! Het leukste is natuurlijk om een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Dealerdirect. Ik werk met collega’s die allemaal een passie voor hun vak hebben, dat motiveert mij enorm.’

Wat zijn de pittige kanten van deze functie?

‘HR heeft een faciliterende en adviserende rol. Je werk met mensen en dit brengt altijd emoties met zich mee. Op een gegeven moment leer je hier wel mee omgaan.’

Vind je het leuk om te werken bij Dealerdirect en waarom?

‘Jazeker. Want elke dag is anders. Ik heb de mogelijkheid om voor en met diverse collega’s samen te werken in een brede internationale organisatie, met genoeg mogelijkheden om te groeien en mezelf te ontwikkelen. Dat biedt uitdaging, soms met vallen en opstaan, maar altijd leerzaam!’

Is dit de functie die je wilt blijven uitvoeren tot aan je pensioen?

‘Oeh dat is nog wel erg lang hoor. Een voordeel van dit vakgebied is dat je het erg breed kunt trekken. Er is nog genoeg te doen. Ik zal in ieder geval altijd met mensen blijven werken en hoop mezelf te blijven ontwikkelen.’

Heb je nog tips voor aanstaande HRM’ers?

‘Ga ervoor!’

In welke auto rij jezelf?

‘Ik rij in een Renault Grand Scenic.’

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands