Parkeren op de vliegvelden steeds duurder

Van plan om komende zomervakantie via een van de kleinere vliegvelden van ons land naar het buitenland te gaan? Let dan op, de kosten voor het parkeren op deze kleinere luchthavens wordt steeds duurder.


Vliegveldinfo.nl heeft de parkeerkosten van de verschillende kleinere vliegvelden in Nederland en omliggende landen bekeken en vergeleken met de prijzen van vorig jaar. Parkeren op Eindhoven Airport en Rotterdam/Den Haag Airport werd flink duurder. In Eindhoven steeg de prijs voor een week parkeren met 21 procent en in Rotterdam met 12,5 procent. Een week parkeren in Eindhoven kost je nu € 67,65 en in Rotterdam ben je € 58,50 kwijt voor een week.



Veel Nederlanders wijken ook uit naar vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Nijmegen. Mensen in het zuiden van ons land zijn vaak ook bekend met Belgische vliegvelden. Maar ook in deze landen is de trend met de stijgende parkeerkosten hetzelfde. Een week parkeren in België kost je op zijn minst € 74. Luik spant de kroon met € 97 voor een week. Hier staat tegenover dat het parkeren op Schiphol iets voordeliger is geworden. De goedkoopste optie is om te parkeren op Groningen Airport Eelde. Een week parkeren hier kost je slechts € 35.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands