Nieuwe contacten ikwilvanmijnautoaf Automotive Trade

ENSCHEDE – Om de dienstverlening dagelijks te kunnen verbeteren, stond ikwilvanmijnautoaf.nl vorige week weer op een automotive vakbeurs. Dit keer werd de stand van ikwilvanmijnautoaf.nl opgebouwd in de Jaarbeurs Utrecht, waar vier dagen lang de Automotive Trade Show plaatsvond.


Ikwilvanmijnautoaf.nl voert dagelijks verbeteringen door aan de dienstverlening. Hieronder valt ook het aansluiten van nog meer gecertificeerde autobedrijven. Momenteel werkt de autoverkoopsite al samen met 5.000 autobedrijven die minimaal RDW erkend zijn. Om consumenten, ZZP-ers en het MKB nog beter van dienst te kunnen zijn bij de verkoop van hun gebruikte motorvoertuig steekt het team van ikwilvanmijnautoaf.nl veel tijd en energie in het aansluiten van nieuwe autobedrijven om mee samen te werken. Op deze manier kunnen er nog betere biedingen worden gerealiseerd op tweedehands voertuigen.


Vakbeurzen

Om in contact te komen met gecertificeerde autobedrijven is het team van ikwilvanmijnautoaf.nl jaarlijks aanwezig op diverse automotive vakbeurzen. Na de Autoprof & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem en het BOVAG Dealercongres in Apeldoorn was het afgelopen week de beurt aan de Automotive Trade Show in Utrecht.


Eerste editie Automotive Trade Show

Volgens de organisatie van de Automotive Trade Show heeft de eerste editie 3.300 bezoekers getrokken. Dat is beduidend minder dan de ambitieuze doelstelling van 17.000 tot 20.000 bezoekers. De organisatie concentreerde zich niet op monteurs, maar op grossiers, automaterialenzaken, autoshops en overige wederverkopers. Op de afgebakende ‘grossiersdag’ kwamen zeshonderd mensen een kijkje nemen, wat direct de rustigste beursdag was. Tijdens de volgende editie zal deze dag geschrapt worden. Of de beurs dan ook teruggaat van vier naar drie dagen staat nog niet vast.


Nieuwe aangesloten autobedrijven

Hoewel er veel minder publiek is geweest dan gehoopt, hebben toch veel standhouders goede zaken gedaan. Ikwilvanmijnautoaf.nl was er hier één van. Er was gelegenheid om gesprekken te voeren, feedback te krijgen en een uitgebreide uitleg op locatie te geven over de succesformule van ikwilvanmijnautoaf.nl, dat sinds 2006 eigenaren helpt bij de verkoop van hun tweedehands motorvoertuig. Tijdens de deelname aan deze vakbeurs heeft ikwilvanmijnautoaf.nl het netwerk van 5.000 aangesloten autobedrijven wederom weten uit te breiden.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands