Mijlpaal voor Ikwilvanmijnautoaf.nl

ENSCHEDE - Ikwilvanmijnautoaf.nl heeft in september een nieuwe mijlpaal bereikt. Werd in januari na twee weken het duizendste voertuig van 2014 verkocht, eind vorige maand heeft het online verkoopplatform het 20.000ste voertuig van dit jaar verkocht. Ikwilvanmijnautoaf.nl verwacht in 2014 25.000 voertuigen te verkopen. 

De verkoop van gebruikte voertuigen via ikwilvanmijnautoaf.nl blijft stijgen. Waar de mijlpaal van het 20.000ste verkochte voertuig vorig jaar begin december werd bereikt, staat de teller in 2014 twee maanden eerder op dit recordaantal.


Ikwilvanmijnauto.nl in 2014

Het jaar 2014 is voor ikwilvanmijnautoaf.nl om veel redenen een bijzonder jaar. Na twee weken in het nieuwe jaar werd het duizendste voertuig van 2014 verkocht. Over de hele maand januari zijn er in totaal een recordaantal van maar liefst 3.000 voertuigen verkocht. Acht maanden later kan ikwilvanmijnautoaf.nl vieren dat het 20.000ste voertuig van dit jaar is verkocht.


Succesvol

Elk bedrijf dat succesvol wil zijn, moet iets unieks hebben. Volgens Vincent Stevens, medeoprichter van ikwilvanmijnautoaf.nl, zit het succes van de autoverkoopsite in de eenvoudige en anonieme werkwijze, snelle afhandeling en de mogelijkheid uiteenlopende motorvoertuigen aan te melden.

“Consumenten zien er erg tegenop om met inkopers te onderhandelen over de verkoopprijs van hun voertuig. Bovendien willen ze liever niet in de regio langs bedrijven of mogelijke kopers aan de deur ontvangen om vervolgens nog enkele weken met het voertuig opgescheept te zitten. Daarom kiezen zij er steeds vaker voor hun voertuig online te verkopen en het onderhandelen over te laten aan onze voertuigmakelaars."


Over ikwilvanmijnautoaf.nl

Ikwilvanmijnautoaf.nl is de succesformule die sinds 2006 al 150.000 consumenten hebben bijgestaan in de verkoop van hun voertuig. Per jaar worden bij ikwilvanmijnautoaf.nl ruim 20.000 voertuigen verhandeld, dit aantal zal de aankomende jaren verder toenemen. “We verwachten in 2014 ruim 25.000 voertuigen te verkopen”, aldus een optimistische Stevens. Ikwilvanmijnautoaf.nl is onderdeel van Dealerdirect en werkt samen met 8.000 gecertificeerde inkopers uit Nederland, Duitsland en België. Op de hoogte blijven? Ikwilvanmijnautoaf.nl is ook actief op Twitter, Facebook en Instagram.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands