“Nog meer en betere biedingen” bij ikwilvanmijnautoaf.nl

ENSCHEDE – Ikwilvanmijnautoaf.nl, onderdeel van Dealerdirect, groeit als kool. Doordat steeds meer consumenten de virtuele weg naar het verkoopplatform vinden, was het hoog tijd het veilingplatform van Dealerdirect in een nieuw jasje te steken.


Gisteren brachten we nog het goede nieuws dat ikwilvanmijnautoaf.nl lid is geworden van Thuiswinkel.org, dé belangenvereniging voor webwinkels. Maar moederbedrijf Dealerdirect heeft deze week ook een aanzienlijke ontwikkeling meegemaakt die ten goede komt van consumenten die hun voertuig willen verkopen.


Website voor Europese dekking

Het laatste jaar weten steeds meer consumenten de website ikwilvanmijnautoaf.nl af te vinden. Door het sterk gestegen aanbod was het hoog tijd de website voor de honderden aangesloten professionele inkopers te vernieuwen. Ook vanwege het feit dat Dealerdirect al langer plannen heeft liggen om verder te internationaliseren, was de stap naar een vernieuwde website met meer functionaliteiten onvermijdelijk.

Dealerdirect werkt al sinds 2006 met een lay-out die de website in een bekend format toont aan de sterk groeiende groep van trouwe inkopers. Nu werd het tijd voor een site met meer ambitie, die de gebruikers nog beter ondersteunt in hun zoektocht naar voertuigen voor inkoop. “Omdat wij niet alleen actief zijn op het gebied van auto’s, maar ook bemiddelen bij de verkoop van uiteenlopende voertuigen, zat een vernieuwde website er al een tijdje aan te komen”, aldus Vincent Stevens, medeoprichter ikwilvanmijnautoaf.nl. Voorheen was het voor de aangesloten inkopers soms lastig een selectie te maken uit het enorme aanbod, door de vernieuwing is het nu een stuk eenvoudiger om naar specifieke voertuigen te zoeken. De website biedt een modern, nieuw design, een verbeterde navigatie en meer functionaliteiten. “Doordat de voertuigen nu nog prominenter onder de aandacht van inkopers kan worden gebracht, kunnen we nu nog meer en betere biedingen realiseren”, aldus Stevens.


Internationalisering

Dealerdirect is inmiddels niet alleen in Nederland actief met de formule ikwilvanmijnautoaf.nl. Ook in buurlanden België en Duitsland bediend Dealerdirect de occasionmarkt met deze dienstverlening. In de toekomst wil het team de volgende stap zetten naar verdere internationalisering. Consumenten kunnen gratis en zonder enige verplichting hun auto, motor, scooter, bedrijfswagen, caravan, camper of vrachtwagen aanmelden voor verkoop. Binnen 24 uur ontvang je het hoogste bod uit de veiling. Sinds 2006 hebben al 150.000 consumenten door bemiddeling van ikwilvanmijnautoaf.nl hun voertuig verkocht.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands