Ikwilvanmijnautoaf.nl 3e Houten Reclameblok 2014

De radiocommercial van ikwilvanmijnautoaf.nl heeft gisteren een top drie notering gepakt in Het Houten Reclameblok, de jaarlijkse verkiezing op 3FM rondom radioreclames.


In Het Houten Reclameblok wordt ieder jaar een radioreclame uitgeroepen tot de ‘Meest irritante radioreclame’ van het jaar en is daarmee de tegenhanger van de Loden Leeuw-verkiezing op televisie.


Shortlist reclames

De Coen & Sander Show start sinds 2007 aan het einde van het kalenderjaar de zoektocht naar de irritantste radioreclame van het jaar. De radiovrienden roepen de luisteraars van 3FM op om te stemmen op de shortlist die uit alle inzendingen is samengesteld. Bij radioluisterend Nederland viel de reclame van 123 Gold het minste in de smaak, Autototaalglas staat op plek twee en de reclame van ikwilvanmijnautoaf.nl sluit het erepodium.


Ik wil van mijn auto af punt nl

In de genomineerde radiospot van ikwilvanmijnautoaf.nl hoor je in 15 seconden tijd meerdere malen ‘Ik wil van mijn auto af.nl’ voorbijkomen. Irritant? De luisteraars van De Coen & Sander Show vonden in ieder geval van wel, aangezien ikwilvanmijnautoaf.nl op plek drie is geëindigd in Het Houten Reclameblok editie 2014. In totaal waren er een tiental reclames kanshebber om ProRail, de winnaar van vorig jaar, op te volgen. Voor iedereen die de radiospot nog een keer wil beluisteren, dat kan hieronder.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands