Ikwilvanmijnautoaf.nl werkt met Nationale Autokaart

Het is alweer 7,5 jaar geleden dat de eerste tweedehandsauto online werd verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl. Dat moet gevierd worden! Wie iets te vieren heeft trakteert, daarom werkt ikwilvanmijnautoaf.nl samen met de Nationale Autokaart.

Ikwilvanmijnautoaf.nl is trots op hun 7,5 jarig bestaan en wil dit graag vieren met automobilisten. Wie wil nu niet levenslang gratis APK of voordelige weekendjes weg? Ikwilvanmijnautoaf.nl werkt samen met de Nationale Autokaart waardoor ook jij kunt profiteren van deze en vele andere autovoordelen.


Autovoordelen Nationale Autokaart

De Nationale Autokaart biedt allerlei soorten voordeel voor automobilisten. De voordelen zijn onderverdeeld in drie categorieën, namelijk: onderhoud, onderweg en ontspanning. Je kunt met de Nationale Autokaart gratis je auto keuren, voordelig parkeren, 10% korting krijgen op onderdelen en materialen en met korting weekendjes weg. De Nationale Autokaars is persoonsgebonden en gekoppeld aan het kenteken van je auto. Verkoop je je auto, dan laat je de kaart overschrijven op het nieuwe kenteken. Normaal kost de Nationale Autokaart eenmalig 69,-. Ikwilvanmijnautoaf.nl maakt het mogelijk dat je nu maar €9,95 inclusief verzend- en administratiekosten betaald om vervolgens van dezelfde autovoordelen te profiteren. De autoverkoopsite heeft sinds de start al ruim 100.000 gebruikte voertuigen ingekocht. Het jaar 2014 is voor ikwilvanmijnautoaf.nl vol gas van start gegaan. Na precies twee weken werd het duizendste voertuig van 2014 verkocht. In totaal zijn er in de eerste maand van dit jaar maar liefst 3.000 units verkocht. Een hele prestatie in deze huidige tijd. Dat vond de NOS ook en besloot een kijkje achter de schermen nemen. Luister hieronder het radiofragment terug.


Profiteer dubbelop

Wil jij ook kans maken op unieke autovoordelen? Meld vandaag je auto nog aan voor verkoop op ikwilvanmijnautaof.nl en sleep de Nationale Autokaart binnen. Wees er snel bij, want op=op! Houd het kenteken en de kilometerstand bij de hand om de aanmelding goed te laten verlopen. Het aanmelden, laten taxeren en verkopen is helemaal gratis!

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands