Ikwilvanmijnautoaf.nl in top-3 autobedrijven op Trustpilot

Trustpilot is een onafhankelijke website waar consumenten hun ervaringen kunnen delen. Ikwilvanmijnautoaf.nl heeft uit 160 beoordelingen een dikke 8,5 gekregen van de gebruikers en staat daarmee op plek twee in de categorie Auto’s.

De ikwilvanmijnautoaf.nl-ervaringen zijn ronduit goed te noemen. In de top tien van bedrijven in de categorie Auto’s op Trustpilot scoort ikwilvanmijnautoaf.nl een knappe tweede plaats met het cijfer 8,5. Ruim vóór bijvoorbeeld de ANWB Autoverkoopservice, die goed is voor een zesde plek. Ook houdt ikwilvanmijnautoaf.nl de website Auto.nl achter zich, die met een 8,2 op de vijfde plek staat.


Over Trustpilot

Wat is er beter dan van andere consumenten te horen hoe een bedrijf het doet? Op Trustpilot staan klantenbeoordelingen centraal. Door gebruik te maken van slimme tools worden alle beoordelingen gecontroleerd op echtheid. Zo ook de beoordelingen van ikwilvanmijnautoaf.nl.


Meer dan de helft van de consumenten heeft ikwilvanmijnautoaf.nl beoordeeld met een 10. In 94 procent van de beoordelingen zijn er 4 sterren of meer gegeven, waarvan 55 procent ikwilvanmijnautoaf.nl heeft beoordeeld met alle 5 sterren. Veel consumenten hebben hun ervaring met ikwilvanmijnautoaf.nl online gedeeld. Al vanaf het begin was er veel lof voor de snelheid van de autoverkoop. Consumenten kunnen gegarandeerd binnen 1 dag hun auto verkopen, maar doorgaans kunnen de professionele automakelaars al binnen enkele uren de autoverkoop regelen.Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands