Ikwilvanmijnautoaf.nl steunt SCANCT 2015

De organisatie van de ScanCoveryTrial en ikwilvanmijnautoaf.nl hebben de handen weer ineen geslagen om een geweldige autotoertocht naar de Noordkaap neer te zetten. Ikwilvanmijnauto.nl steunt ook dit jaar de SCANCT.


De ScanCoveryTrial editie 5 wordt gereden van zaterdag 3 januari tot en met zondag 11 januari 2015. In tegensteling tot andere autosportevenementen draait het bij de SCANCT niet om de snelste tijd neer te zetten, maar om rijvaardigheden en het ophalen van geld voor goede doelen.


Uniek

De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd waarbij een licentie nodig is, maar een autotoertocht waarin deelnemers te maken krijgen met veel sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot 40 graden onder nul. Een strikte naleving van de verkeersregels is van essentieel belang voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt de ScanCoveryTrial ook gebruik van een Routeboek met unieke klassementsproeven, een onderdeel dat de SCANCT uiterst uniek maakt.


Autosportavontuur

Ikwilvanmijnautoaf.nl is vanaf de eerste editie nauw betrokken bij de ScanCoveryTrial. De autoverkoopsite is veel edities sponsor geweest, maar het team van ikwilvanmijnautoaf.nl heeft ook al in diverse samenstellingen als deelnemer van de SCANCT aan de start gestaan. In editie 2014 ging Niels Oude Luttikhuis, een van de oprichters van ikwilvanmijnautoaf.nl, het grootste Scandinavisch autosportavontuur aan met zus Kim in een Volvo XC70 D5.


Charitatief karakter

In de editie 2015 worden er maar liefst 33 verschillende goede doelen ondersteund met verschillende acties. SCANCT heeft voor deze editie drie gratis inschrijvingen gedoneerd aan De Nije Stichting, Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) en Stichting MS Research. Door middelen van deze gratis inschrijvingen kunnen de goede doelen naast meer naamsbekendheid ook indirect inkomsten genereren. Ook de donaties van ikwilvanmijnautoaf.nl wordt in z’n geheel gedoneerd aan de goede doelen. De route is, net als voorgaande jaren, uiterst geheim, maar de tocht zal sowieso door Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen komen. De start en finish van de ScanCoveryTrial 2015 zal in het Expo Center Twente zijn.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands