Ikwilvanmijnautoaf.nl overhandigt VW Microbus aan Auto Synyco

ENSCHEDE – De auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl heeft samen met Auto Synyco 1.311 euro gedoneerd aan het goede doel SKB4Gambia.


De professionals van ikwilvanmijnautoaf.nl draaien nergens meer hun hand voor om. Of het nu gaat om de sponsoring van een auto evenement of het steunen van een goed doel. Maar zou het niet mooi zijn om deze twee te combineren? Daarom heeft ikwilvanmijnautoaf.nl besloten met kennis en budget het avontuur van Ruth en Hans Kamphuis te steunen, die zevenduizend kilometer afleggen voor het goede doel SKB4Gambia, en daar bovenop een speciale veiling van een lego Volkswagen Microbus te organiseren voor hetzelfde doel. Dit laatste was niet zo’n succes geworden zonder Johan Tuinstra van Auto Synyco uit Franeker.


Veiling voor het goede doel

Dagelijks veilt ikwilvanmijnautoaf.nl, initiatief van Dealerdirect BV, honderden auto’s die consumenten aanmelden voor verkoop. Toen bleek dat de auto verkopen site een veiling voor het goede doel organiseerde, heeft Tuinstra zonder enige twijfel meegeboden. “Ik vind het een mooi initiatief. Op deze manier levert Auto Synyco een bescheiden bijdrage aan een betere wereld. Doordat ik het hoogste bod van 1.311 euro had geplaatst, ben ik nu de trotse eigenaar van de Volkswagen Microbus.”


Voortgang Dakar Challenge

Het team van ikwilvanmijnautoaf.nl kwam uiteindelijk op het idee van de speciale veiling door avonturiers Ruth en Hans. Zij rijden voor het goede doel van Amsterdam naar Dakar. Helaas begon de rit vanuit het oosten naar de hoofdstad met wat pech, maar het problem van de lege accu kon snel worden verholpen. Afgelopen maandag hadden zij al tweeduizend kilometer afgelegd, waardoor ze zich in het zuidelijkste puntje van Spanje bevonden. De volgende dag ging het tweetal met de boot van Algeciras naar Ceuta. Tot zover ging het goed. Tot de motor aan de kook was.

Gelukkig hebben zij behulpzame rijders om zich heen. “We rijden nu nog met vijf teams. Twee mannen van de ‘3JS’ hebben zich bij ons aangesloten met hun Volvo en twee jongens die helaas al heel veel pech hebben gehad met hun Nissan Patrol (vijf lekke banden en een kapotte schokdemper). Echt een superleuk clubje!”Volg de avontuurlijke reis van Ruth en Hans.


Ongetwijfeld zullen Ruth en Hans nog meer avonturen meemaken. Dit is te volgen via Facebook en hun website ruthingambia.waarbenjij.nu. Zij plaatsen hier regelmatig foto’s en verslagen van hun reis naar Dakar. Op hun Facebook pagina wordt ook nog een mogelijkheid beschreven om alle deelnemers live te volgen.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands