Ikwilvanmijnautoaf in de prijzen bij Dutch Creativity Awards

Ikwilvanmijnautoaf is in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Dutch Creativity Awards. De vakprijs voor de meeste originele, creatieve en leuke marketingcampagnes in Nederland. Onze ‘TaxatieTruck’ campagne was goed voor brons in de categorie creatieve data.


Ieder jaar helpt ikwilvanmijnautoaf duizenden automobilisten met de verkoop van hun auto, gemakkelijk en voor een mooie prijs. Een van de meest gestelde vragen die mensen hebben bij de verkoop van hun auto is, wat is mijn auto nu waard? Met deze vraag in het achterhoofd is het idee van de TaxatieTruck geboren. Een volledig geautomatiseerde en rijdende taxatie tool die het antwoord naar de automobilist brengt, zelfs realtime tijdens het rijden.

De TaxatieTruck scant je kenteken, koppelt dit via een mobiel netwerk realtime aan onze database. Op basis van het kenteken kijken we naar hoeveel vergelijkbare auto's we het afgelopen jaar verkocht hebben en tegen welke prijs. Zo kan de truck een gemiddelde verkoopprijs geven voor jouw type auto.

Ikwilvanmijnautoaf staat voor innovatie en gemak. Met de TaxatieTruck combineren we deze elementen op een leuke, opvallende manier om lokaal de aandacht van automobilisten te grijpen. Waar de truck ook komt grijpt deze direct de aandacht. Dat vond ook de jury van de Dutch Creativity Awards die de Truck beloonde met de bronzen SPIN.


Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands