Verkoop je auto met een hoge kilometerstand, hoe doe je dat?

Verkoop je oude auto snel, veilig en kosteloos, zelfs als je gebruikte auto een hoge kilometerstand heeft. En dat is helemaal niet zo lastig als je denkt. 

Een auto is bij ons een gebruiksvoorwerp dat we het liefst na tien tot vijftien jaar de deur uitdoen. De hoge kilometerstand is een van de redenen waarom we op een gegeven moment afstand van onze auto willen doen. Enige tijd geleden was een auto met anderhalve ton op de teller al bijna niets meer waard. Sterker nog, je kwam er met geen mogelijkheid meer vanaf. Die tijd is voorbij. De relatief slechtere auto’s worden niet meer ontwikkeld. De techniek staat niet stil, waardoor de kwaliteit van auto’s toeneemt. De motor is dus niet vanzelfsprekend op als de kilometerstand honderdduizend aangeeft. Kijk maar naar Japanse automerken. Deze auto’s rijden werkelijk duizenden kilometers, omdat de exemplaren technisch goed zijn.


Zijn Japanse automerken het meest betrouwbaar?

Japanse automerken staan al jaren bekend als de meest betrouwbare auto’s. Onlangs werd er in Groot-Brittannië een top tien opgesteld van auto’s met de minste problemen. Hier stonden maar liefst zeven Japanse modellen in. Opvallend is dat de meest betrouwbare auto’s veel kleine automodellen zijn. In dat segment doen de Japanners het blijkbaar erg goed wat betreft betrouwbaarheid. Toch lijkt het beeld van Japanse auto’s wat af te brokkelen wat betreft betrouwbaarheid. Een aantal modellen van Japanse autoproducten is dit jaar gedaald in de lijst voor veiligheid van de auto na slechte scores bij een crashtest. De dominante positie van de Japanse automakers is aangetast door twee Europese en een Amerikaanse automakers.


Geluk met je auto

Soms moet je ook een beetje geluk hebben met de auto. Of je nu een auto bezit die in Japan, Amerika of Europa is ontwikkeld, hoe meer kilometers je rijdt, hoe groter de kans op gebreken. Heb jij een auto voor de deur die al de nodige kilometers heeft gereden en zit je tegen grote uitgaven aan te hikken om je auto in leven te houden? Verkoop dan je auto en hoop dat je er nog een goede prijs voor krijgt.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands