Deze twee autobedrijven vind je vooral in Zeeland en West-Brabant: Auto Sturm en AutoKievit

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto in Zeeland, Zuid-Holland of Brabant? Auto Sturm en AutoKievit zijn twee autobedrijven die actief zijn in deze regio’s. Allebei de bedrijven zijn sterk vertegenwoordigd in Zeeland. AutoKievit heeft daarnaast vestigingen in Bergen op Zoom en Rotterdam. Auto Sturm vind je ook in Spijkenisse en Roosendaal. Zijn er nog meer overeenkomsten of juist verschillen? Hieronder lees je meer over deze twee autodealers.


Auto Sturm is dealer van Hyundai en Nissan

Auto Sturm is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1983. Sinds kort staan de broers Dennie en Joris Sturm aan het roer van het bedrijf, dat zich vooral richt op de verkoop van Hyundai en Nissan. Auto Sturm heeft vestigingen in Middelburg, Goes, Spijkenisse en Roosendaal. Zoals gezegd kan je in de showrooms van deze vestigingen terecht voor een nieuwe Hyundai of Nissan. In totaal heeft Sturm tussen de 80 en 90 nieuwe auto’s te koop staan van deze twee merken. Het aanbod begint bij modellen als de Nissan Micra en loopt door tot exclusieve auto’s als de elektrische Hyundai Ioniq 5 en Nissan Ariya.


Bijna 200 occasions bij Auto Sturm

Uiteraard biedt Auto Sturm daarnaast ook een flink aanbod aan interessante tweedehands auto’s. De keuze is hierbij niet beperkt tot Nissan en Hyundai maar is veel breder dan dat. In principe verkoopt Auto Sturm alle merken als het gaat om gebruikte auto’s. Zo vind je er bijna 200 occasions, in prijs variërend van zo’n 7.000 euro voor een Hyundai i10 tot 60.000 euro voor een Mercedes-Benz GLC. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden, het aanbod varieert elke dag. Voor een actuele stand van zaken is het dus slim om de website van Auto Sturm in de gaten te houden.


Bij AutoKievit vooral Renault en Dacia

AutoKievit is ook een familiebedrijf en bestaat sinds 1966. Je vindt AutoKievit in Goes en Zierikzee. Daarnaast heeft AutoKievit vestigingen in Bergen op Zoom, Hellevoetsluis en Rotterdam. Het bedrijf is officieel dealer van Renault en Dacia, en heeft naar eigen zeggen standaard meer dan 500 auto’s op voorraad, waarvan iets meer dan 100 nieuwe auto’s. Als je op zoek bent naar een nieuwe auto dan is de keuze beperkt tot de merken Renault en Dacia. Geselecteerd op prijs begint het aanbod van nieuwe auto’s bij enkele bestelauto’s. De eerste nieuwe personenauto die je dan bij AutoKievit tegenkomt is de Dacia Sandero. Niet heel gek natuurlijk, want Dacia is het budgetmerk van Renault en staat bekend om zijn betaalbare auto’s. De duurste nieuwe auto’s bij AutoKievit zijn de elektrische Renault Megane E-Tech, met een vraagprijs van rond de 50.000 euro.


Veel occasions bij AutoKievit

AutoKievit onderscheidt zich van andere autobedrijven vanwege het grote aanbod tweedehands auto’s. Je vindt er maar liefst tussen de 300 en 400 occasions. Niet alleen van Renault en Dacia maar ook van andere merken zoals Volkswagen, Volvo en Peugeot. De meeste tweedehands auto’s bij AutoKievit (meer dan de helft) zijn echter van Renault, van de Twingo tot de elektrische Renault Austral en alles wat daar tussenin zit.

Let op: AutoKievit heeft een groot aanbod in tweedehands auto’s, maar de keuze is beperkt tot 13 merken. Bij Auto Sturm heb je keuze uit zo’n 24 merken als het gaat om occasions.


Ook private lease

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s bieden zowel AutoKievit als Auto Sturm ook andere diensten om klanten naar de showroom te lokken. Heel populair is bijvoorbeeld private lease, waarmee je als particulier voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto kan rijden. Een voorbeeld van een auto die je met private lease bij AutoKievit kan rijden is de Renault Clio. Deze auto kost momenteel iets meer dan 400 euro per maand op basis van een contract voor 5 jaar en 6.000 kilometer per jaar. Bij Auto Sturm begint private lease bij 299 euro per maand, alleen is het niet duidelijk wat het aanbod daarbij is. Je dient eerst contact op te nemen met Auto Sturm om een aanbieding te ontvangen.


Conclusie

Auto Sturm en AutoKievit zijn twee autobedrijven met vestigingen in Zeeland, de regio Rotterdam en West-Brabant. Het zijn allebei familiebedrijven met een lange geschiedenis en een betrouwbare reputatie. Auto Sturm verkoopt vooral de merken Nissan en Hyundai, terwijl AutoKievit zich meer richt op Renault en Dacia.

Het occasionaanbod bij AutoKievit is groter dan bij Auto Sturm, maar je hebt bij die laatste wel de keuze uit veel meer merken. Bij AutoKievit vind je vooral tweedehands auto’s van Renault. Tot slot bieden beide bedrijven de mogelijkheid van private lease. Auto Sturm lijkt daarbij de goedkoopste te zijn, maar dit is afhankelijk van het uiteindelijke aanbod.

Ga je een nieuwe auto kopen en wil je eerst je oude auto verkopen? Bij ikwilvanmijnautoaf.nl regel je dat snel en veilig online. Meld je auto vandaag nog aan en ontvang het beste bod!

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands