De zelfrijdende auto wordt gepest

In Amerika is een raar fenomeen aan de hand. De vele zelfrijdende auto's die daar momenteel getest worden worden namelijk steeds vaker gepest door andere weggebruikers.

Veel partijen zijn momenteel bezig met het ontwikkelen en testen van zelfrijdende auto's. Tesla, Uber, Google en Apple. Allemaal zijn ze bezig met wat volgens hun de toekomst van het autorijden is. Uitgerust met vele videocamera's om de testen vast te leggen en een begeleidende medewerker rijden er momenteel al zelfrijdende auto's in het Amerikaanse verkeer. Naast belangrijke en relevante testinformatie is er nog iets opvallend geregistreerd. De auto's worden dus gepest door hun medeweggebruikers.Medeweggebruikers gedragen zich aggresief richting de zelfrijdende auto's. Afsnijden, plotseling remmen, bumperkleven en weigeren om voorrang te geven, het overkomt de zelfrijdende auto's allemaal. Zelfs president Trump heeft al zijn kritiek op de zelfrijdende auto geuit.

In Amerika mag er dan vooralsnog veel kritiek op de zelfrijdende auto's zijn. In Nederland zal de zelfrijdende auto waarschijnlijk een stuk beter ontvangen worden. Zo blijkt onder andere uit cijfers van KPMG.


Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands