Autoverkopen januari - dit zijn de meest verkochte merken en modellen

De autoverkopen van de afgelopen maand zijn bekend. In totaal zijn er 47.701 auto’s verkocht in Januari 2019. Koploper is zoals gebruikelijk Volkswagen.


Het Duitse bedrijf verkocht in Januari 7.312 voertuigen, Opel en Peugeot volgen op gepaste afstand en wisten 3.692 en 3.479 voertuigen te verkopen. BMW liet een opvallende stijging zien en verkocht 3.040 voertuigen. Een jaar eerder waren dat er nog 2.632. Hiermee komt BMW terecht op de 5e plek. Vooral de SUV’s van BMW hebben hieraan bijgedragen. De X3 is goed verkocht, maar ook de X2 en X4 doen het goed. Ford doet het met 3.088 verkochte exemplaren iets beter en staat op plek 4. Kia, Skoda, Volvo, Renault en Hyundai maken de top 10 vol.De bestverkochte modellen

De bestverkochte modellen waren ook van Volkswagen met de Golf en de Polo op de plekken 1 en 2. Ook de Up ging vaak over de toonbank en neemt de 5e plek in beslag. Op 3 en 4 staan de Ford Focus en de Kia Picanto. De Skoda Octavia, Ford Fiesta, Opel Astra, Volkswagen T-Roc en Peugeot 108 vervolledigen de top 10 van bestverkochte modellen.  

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands