zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van je auto

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van je camper

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Auto's zijn geliefde export producten. Veel auto’s in Nederland worden daarom ook geëxporteerd naar het buitenland. Het kan hierbij gaan om nieuwe type auto’s, maar ook om oudere modellen. Zelf kun je jouw auto ook exporteren. Zowel particulieren als bedrijven maken best vaak gebruik van de mogelijkheid om een auto te verkopen voor export. Door jouw auto te verkopen voor export, levert dit meestal meer op. Alleen komt hier natuurlijk wel veel bij kijken. Hoe pak je dat dan aan, een auto verkopen voor de export? Waar moet je zijn en wie moet je benaderen?? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl kan jij gemakkelijk je auto verkopen voor de export. Je hoeft daarbij alleen maar je auto aan te melden, verder wordt alles voor je geregeld. In dit artikel lees je hier meer over. 


Auto verkopen voor export

Een auto verkopen voor export kan werkelijk van ieder merk, model of type uitvoering zijn. In tegenstelling tot auto merkdealers, zijn auto exporteurs niet merk gebonden. Het maakt daarom niet uit of je auto een schakelbak is of automaat, hoge/lage kilometerstand heeft of dat het om een schadeauto gaat of niet. In sommige gevallen is auto verkopen voor export de beste manier om het meeste geld te ontvangen. Daarnaast worden Nederlandse auto’s vaak gezien als kwalitatieve voertuigen, waardoor ze meer gewild zijn in het buitenland. 


Auto laten exporteren

Auto exporteurs waren begin van het jaar erg druk met het exporteren van Oldtimers. Het niet hoeven betalen van wegenbelasting was voor veel mensen een reden om een Oldtimer aan te schaffen. Voor Oldtimers in Nederland hoef je geen wegenbelasting te betalen als de auto minstens veertig jaar oud is. Hierbij word gekeken naar de datum waarop de auto in gebruik is genomen.

Als we kijken naar welke type auto’s goed zijn voor export dan zijn dat met name auto’s uit het C-segment (klein midden) en D-segment (midden). Beide segmenten zijn samen goed voor 57 procent van de totale export. Kleinere auto’s uit het A-segment zijn minder interessant voor export. Dit komt mede door de sterke vraag naar deze type auto’s in Nederland. Daarnaast zijn de transportkosten voor export relatief hoog tegenover sommige auto’s.


Veilig, vlot en vertrouwt je auto verkopen voor de export

Door onze jarenlange ervaring en het grote netwerk van betrouwbare en kundige auto inkopers, waaronder velen gespecialiseerd in export, ben je snel en zonder gedoe van je auto af via Ikwilvanmijnautoaf. Wij zoeken graag voor jou uit of je auto geschikt is voor de export. De meest interessante landen voor export zijn (Noord) Afrikaanse en Oost-Europese landen. Het maakt voor de export niet uit in welke staat je auto verkeerd. Over de grens gaan veel verschillende automerken en modellen nog jaren door. Soms zijn de auto’s die geëxporteerd worden niet meer te redden, maar zijn de auto-onderdelen wel interessant. Zelfs als je auto dus niet meer rijdt, kan je je voertuig bij ons verkopen.


Zo meld jij je auto aan die je wilt verkopen voor de export

Dit kan je doen door je aan te melden op onze website. Je voert je kenteken en de overige informatie over je voertuig in. Als laatste stap voer je je persoonlijke gegevens in, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Zodra jij je voertuig hebt aangemeld gaan wij druk op zoek naar een geschrikte koper. Het netwerk van ikwilvanmijnautoaf bestaat uit honderden aangesloten inkopers, die allemaal RDW erkend zijn. Zij brengen een bod uit op je auto die je wilt exporteren. Doordat de inkopers tegen elkaar opbieden ontvang je van ons het hoogste vrijblijvende bod. Je bent niet verplicht om hier mee akkoord te gaan, ook zit je nergens aan vast en is het proces geheel gratis. Ga je wel met het bod akkoord? Dan is je auto verkocht voor de export. De dealer die jouw auto inkoopt kan zelfs de auto bij je thuis komen ophalen als dit wenselijk is. Zo verkoop je je auto zonder gedoe veilig, vlot en vertrouwd.Altijd je auto verkocht bij ikwilvanmijnautoaf

Blijkt je auto niet interessant voor de export dan kan je je auto alsnog via ikwilvanmijnautoaf.nl verkopen aan een geïnteresseerde dealer. Voor jou als verkopende partij maakt het immers niet uit wie de auto koopt, als dit maar geen gedoe oplevert. Het hele aanmeld proces en de service is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en je kan zelf bepalen of je ergens wel of niet akkoord mee gaat. Ook nemen wij jou als verkopende volledig mee in het proces en zijn onze diensten transparant. Bij de opkopende dealer wordt er direct een RDW-vrijwaringsbewijs afgegeven. Zo ben je zonder moeite en gedoe van je auto af.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands