Auto verkopen voor export

Aanmelden

Export auto verkopen

Ik weet mijn kenteken niet

Auto’s zijn geliefde export producten. De voertuigen die hier niet meer worden goedgekeurd of auto’s die niet meer rijden kunnen in het buitenland nog jaren door. Door je auto te verkopen voor de export levert dit meestal meer op, alleen komt hier wel veel bij kijken. Hoe pak je dat aan, een auto verkopen voor de export? Waar moet je zijn en wie moet je benaderen? Bij ikwilvanmijnautoaf kan jij gemakkelijk je auto verkopen voor de export. Alles wordt voor je geregeld, jij hoeft alleen maar je auto aan te melden.


Veilig, vlot en vertrouwt je auto verkopen voor de export

Door onze jarenlange ervaring en het grote netwerk van betrouwbare en kundige auto inkopers, waaronder velen gespecialiseerd in export, ben je snel en zonder gedoe van je auto af via Ikwilvanmijnautoaf. Wij zoeken graag voor jou uit of je auto geschikt is voor de export. De meest interessante landen voor export zijn (Noord) Afrikaanse en Oost-Europese landen. Het maakt voor de export niet uit in welke staat je auto verkeerd. Over de grens gaan veel verschillende automerken en modellen nog jaren door. Soms zijn de auto’s die geëxporteerd worden niet meer te redden, maar zijn de auto-onderdelen wel interessant. Zelfs als je auto dus niet meer rijdt, kan je je voertuig bij ons verkopen.


Zo meld jij je auto aan die je wilt verkopen voor de export

Dit kan je doen door je aan te melden op onze website. Je voert je kenteken en de overige informatie over je voertuig in. Als laatste stap voer je je persoonlijke gegevens in, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Zodra jij je voertuig hebt aangemeld gaan wij druk op zoek naar een geschrikte koper. Het netwerk van ikwilvanmijnautoaf bestaat uit honderden aangesloten inkopers, die allemaal RDW erkend zijn. Zij brengen een bod uit op je auto die je wilt exporteren. Doordat de inkopers tegen elkaar opbieden ontvang je van ons het hoogste vrijblijvende bod. Je bent niet verplicht om hier mee akkoord te gaan, ook zit je nergens aan vast en is het proces geheel gratis. Ga je wel met het bod akkoord? Dan is je auto verkocht voor de export. De dealer die jouw auto inkoopt kan zelfs de auto bij je thuis komen ophalen als dit wenselijk is. Zo verkoop je je auto zonder gedoe veilig, vlot en vertrouwd.Altijd je auto verkocht bij ikwilvanmijnautoaf

Blijkt je auto niet interessant voor de export dan kan je je auto alsnog via ikwilvanmijnautoaf.nl verkopen aan een geïnteresseerde dealer. Voor jou als verkopende partij maakt het immers niet uit wie de auto koopt, als dit maar geen gedoe oplevert. Het hele aanmeld proces en de service is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en je kan zelf bepalen of je ergens wel of niet akkoord mee gaat. Ook nemen wij jou als verkopende volledig mee in het proces en zijn onze diensten transparant. Bij de opkopende dealer wordt er direct een RDW-vrijwaringsbewijs afgegeven. Zo ben je zonder moeite en gedoe van je auto af.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands