zonder gedoe. verkocht.
verkoop veilig vanuit huis

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van jouw auto

Meld jouw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Auto verkopen particulier? Maak gebruik van onze expertise!

U bent particulier en wil uw auto verkopen? Dan wil u dit waarschijnlijk zo snel en zo eenvoudig mogelijk afgehandeld zien. Als privépersoon heeft u misschien niet de nodige ervaring of de kennis om een auto zo goed mogelijk aan de man te brengen. Doe daarom een beroep op een professionele verkoper zoals wij. Wij zijn al een aantal jaren specialist in het online aanbieden van auto's van particulieren. Onze medewerkers zetten al hun expertise in om uw auto voor een correcte prijs te verkopen. En bovendien is het verkoop van uw auto helemaal gratis. Wil u snel uw auto verkocht zien? Vul vandaag nog het formulier in en zet uw auto online te koop. Samen met u laten wij de verkoop zeer vlot verlopen.


Uw auto verkopen als particulier, welke services bieden wij?

Zoals u hierboven al kon lezen, is het verkopen van uw auto via onze site helemaal gratis. Wij rekenen geen kosten bovenop de prijs die u van uw auto wil. U bepaalt een prijs en u krijgt deze prijs dan ook integraal voor de verkoop van uw auto. Daarnaast plaatsen wij uitsluitend volledige advertenties waarin u uw auto in detail beschrijft. Zaken zoals de staat van het interieur en de buitenzijde, de staat van de banden en de technische staat zijn een belangrijk gegeven voor kandidaat-kopers. Ook andere specificaties van de auto worden in de advertentie vermeld. Wij zorgen ervoor dat een tweedehands auto verkopen als particulier op dezelfde professionele manier gebeurt als bij handelaars onderling. Een ander voordeel van via ons te verkopen is dat uitsluitend autohandelaars uw advertentie te zien krijgen. Het zijn handelaars die zich bij ons hebben aangesloten en die wij vooraf op degelijkheid hebben gecontroleerd. Het zijn zakenmensen waar wij al een hele tijd mee werken en waarvan wij weten dat ze een correcte prijs geven. Een andere service die wij bieden is de administratieve afhandeling. U wil een auto verkopen als particulier maar documenten opmaken is niet uw sterkste kant? Geen nood, wij zorgen voor de verkoopovereenkomst en wij zien ook toe op de betaling. Uw auto verkopen als particulier is altijd een spannend moment. Wij zijn uw partner van bij het begin tot op het einde van de verkoop. Onze klantenservice staat zeven dagen per week voor u klaar!


Met welke auto's kunt u bij ons terecht?

U kunt via ons diverse types auto's verkopen: een gezinsauto of sportauto bijvoorbeeld. Maar ook oldtimers, auto’s met schade of auto's die voor de sloop bestemd zijn, kunt u via onze site aan de man brengen. Ook andere voertuigen zoals fietsen, scooters, motors, campers of caravans krijgen via onze site snel een nieuwe eigenaar. Heeft u een voertuig waar u vanaf wil, maar twijfelt u of dit kan via onze verkoopsite? Vraag het ons gerust. Wij geven u graag advies.


Uw advertentie snel online, uw auto snel verkocht

Wanneer u beslist om uw auto via ons te verkopen, vul dan het formulier in. Binnen enkele minuten heeft u een mooie advertentie opgesteld. Wij bekijken uw advertentie en contacteren u om ze eventueel nog te optimaliseren. Daarna gaat ze online. Juist omdat alle handelingen online gebeuren, gaat het ook zeer vlot. Handelaars krijgen onmiddellijk inzage in uw aanbod en kunnen binnen de kortste keren reageren. Alles verloopt snel via internet. Documenten worden online opgesteld en verstuurd aan beide partijen, er worden online afspraken gemaakt voor de betaling en voor de overdracht van de auto. Wil u dat de auto wordt opgehaald bij u thuis of gaat u hem bij de koper brengen? Het kan beide, u beslist. Wij kijken van achter de schermen toe of alles vlot verloopt. U mag op ons rekenen als u vragen of twijfels heeft.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands