zonder gedoe. verkocht.
verkoop veilig vanuit huis

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Is er iemand overleden in de familie en wil u de auto van de overleden persoon verkopen? Dan nemen wij u graag deze zorgen uit handen. U hoeft zich niet bezig te houden met het plaatsen van advertenties en daarbij het zoeken naar kopers. Het ontvangen van potentiële kopers is vaak tijdrovend en u weet nooit of u met betrouwbare mensen te maken heeft. Door met ikwilvanmijnautoaf te werken, vermijdt u ook veel discussies of onenigheden over de prijs. Wij zijn uw tussenpersoon en bemiddelaar als er gediscussieerd moet worden. De auto wordt op door ons aangeboden bij honderden geïnteresseerde professionele autodealers zodat de verkoop snel en vlot verloopt. Zonder gedoe verkoopt u de auto en krijgt u een correcte prijs.


Hoe een auto verkopen bij overlijden?

Een auto verkopen bij overlijden is altijd een moeilijk moment. Het is dan ook het beste dat dit zonder problemen of veel discussies afgehandeld wordt. U vult de voertuiggegevens in op onze website in en geeft informatie over de auto mee. Beschrijf de auto, geef de specificaties op en uiteraard ook enkele foto's. Wij bekijken uw aanmelding en lopen deze samen met u na. Zo bent u altijd zeker dat u een goed geformuleerde aanmelding heeft.

Zodra de auto online staat, wordt dze zichtbaar voor een de bij ons aangesloten van autodealers. Deze professionele dealers hebben wij ook een voor een voor u gecontroleerd. Het zijn gerenommeerde handelaren en garages die de juiste prijs voor uw auto geven. U krijgt een melding wanneer er een voorstel wordt gedaan. Zodra u akkoord gaat met de geboden prijs, is de verkoop rond. De administratieve zaken worden voor u afgehandeld. U brengt de auto naar de plaats van afspraak of de auto kan worden opgehaald.


De verkoop van een auto bij overlijden: kosteloos en vrijblijvend

Wij vragen geen extra kosten voor de verkoop van de auto. Wil u graag een auto verkopen en heeft u nog vragen? Contacteer dan onze klantenservice, wij helpen u verder door het hele verkoopproces.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands