zonder gedoe. verkocht.
verkoop veilig vanuit huis

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

U wil uw auto verkopen en wil dit zo makkelijk en betrouwbaar mogelijk doen? Kies dan voor onze auto verkoop site. Onze service om uw auto online te verkopen, is volledig gratis. Wij werken niet op commissie en sturen geen rekening voor administratiekosten. Met andere woorden, u krijgt voor uw auto de prijs die u vooropgesteld hebt. De manier waarop u uw auto aanbiedt, is makkelijk en vooral zeer betrouwbaar. Alle handelingen die nodig zijn voor de verkoop gebeuren online of telefonisch. Meld uw auto aan op onze auto verkoop site, binnenkort is hij verkocht!


Uw auto te koop aanbieden bij een auto verkoop site

U plaatst uw auto online op onze auto verkoop site. Na aanmelding lopen wij samen met u de auto en uw aanmelding nog een keer door. Daarna wordt het aanbod zichtbaar op onze site. Autodealers die bij ons zijn aangesloten, krijgen de auto te zien. U krijgt een voorstel van hen. Wij contacteren u nogmaals om te bekijken of u akkoord gaat met de prijs. Zodra u akkoord gaat, is de deal gesloten. Wij sturen u de verkoopovereenkomst toe en wij verzorgen het contact tussen u en de koper. Er wordt afgesproken of u de auto naar de koper brengt, ofwel of u hem wil laten ophalen. Beide kan.


Hoe de beste aanmelding opstellen?

Het aanbieden van een auto en een snelle verkoop heeft vaak te maken met het opstellen van een sprekende aanmelding. Wij bieden u een invulformulier waarin u heel wat informatie over de auto meegeeft. U vult alle vakjes in, zo bent u zeker dat u geen gegevens vergeet. Zo geeft u bijvoorbeeld niet alleen het bouwjaar en de kilometerstand op, maar ook de staat van de buitenzijde en de technische staat. Ook het bandenprofiel en meer specificaties over het interieur vermeldt u in de aanmelding. Op die manier heeft de koper onmiddellijk een correct en duidelijk beeld over de auto die u aanbiedt. Onze medewerkers bekijken elke aanmelding die binnenkomt. Wij helpen u om de meest aantrekkelijke aanmelding op te stellen. Zo bent u zeker dat uw auto op de juiste manier aan de man gebracht wordt.


Waarom kiezen voor onze auto verkoop site?

Heel wat verkopers van auto's gingen u voor. Uw auto verkopen via onze site gaat makkelijk. U doet het van thuis uit en in enkele minuten tijd heeft u uw aanmelding afgerond. U krijgt geen ellenlange reeks kandidaat-kopers over de vloer. U krijgt enkel een bod van autohandelaars die kennis van zaken hebben, die gericht zoeken en die ook een correcte prijs willen geven. U hoeft zelf niet te zorgen voor verkoopdocumenten. Daar zorgen wij voor. En indien er discussies zouden zijn over de prijs of andere problemen met de verkoop, dan staan wij u bij. U kunt altijd raad aan ons vragen en met uw vragen bij ons komen. Contacteer ons gerust als u van plan bent uw auto te verkopen. Wij helpen u om dit op een vlotte en makkelijke manier te laten verlopen.


Uw auto of andere voertuigen verkopen via onze site

Wil u niet alleen een auto verkopen, maar ook bijvoorbeeld een camper, bedrijfsauto, bus of caravan? Of u heeft een sloopauto of een auto met schade die u kwijt wil? Ook hiervoor kunt u op onze auto verkoop site terecht. De verkoopprocedure is net dezelfde als bij een auto. Ook hierin staan wij u bij van a tot z. Heeft u hier vragen over of weet u niet goed hoe het moet? Aarzel niet, wij zijn er voor u! Samen met u brengen wij de verkoop van uw voertuig tot een goed einde.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands