zonder gedoe. verkocht.

meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop
We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen
We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk
Wij nemen de onderhandelingen uit handen
Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Het verkopen van je auto werkt als volgt.

Stap 1

Aanmelden

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

Stap 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

Stap 3

Verkopen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Kijk je erg op tegen het verkopen van je auto omdat je denkt dat dit erg veel moeite en energie gaat kosten? Wij kunnen je vertellen dat dit echt niet zo hoeft te zijn! Als je het maar op de juiste manier aanpakt. Je auto snel verkopen kan in een paar stappen gebeurd zijn. 

Het verkopen van een auto kan veel voordelen hebben. Wanneer je op het punt staat om je auto te koop aan te bieden, heb je vast al een beeld hoe veel geld je ervoor wilt krijgen. Maar moet de verkoop van je auto snel gebeuren en heb je absoluut geen zin en tijd om hier lang mee aan de slag te moeten gaan? Wij hebben alvast wat belangrijke punten op een rijtje gezet hoe jij snel je auto kunt verkopen! 

 

Snel je auto verkopen zonder gedoe 

De keuze om je auto snel te verkopen komt niet ineens aanwaaien, maar dit is als het goed is een weloverwogen keuze. De verkoop van een auto levert geld op, en kan uiteindelijk helpen om je financiële situatie te verbeteren, óf juist een nieuwe auto te kunnen kopen! Een ander voordeel van het snel verkopen van een auto is dat je niet meer vastzit aan parkeren, parkeerkosten, onderhoud en onderhoudskosten etc. Ook kiezen steeds meer mensen voor een deelauto of een elektrische auto om op die manier toch een steentje bij te dragen aan een milieuvriendelijkere wereld.  

Toch kan er best wat komen kijken bij de verkoop van een auto. Een auto snel verkopen is namelijk een proces dat een aantal verschillende stappen omvat. Maar houd je de juiste stappen aan, dan kun je met succes snel je auto verkopen!  

 

Snel je auto verkopen vergt wel de juiste aandacht 

Of je nu snel je auto wilt verkopen of er alle tijd van de wereld voor hebt; houd je hoofd er goed bij. Het is namelijk een proces dat wel op de juiste manier moet worden gedaan. Wanneer je een auto snel verkoopt, kun je mogelijk nog niet alle risico’s in kaart hebben gebracht. Als verkoper van een auto kun je namelijk een onbetrouwbare koper aantrekken, waardoor je niet de juiste prijs krijgt voor wat de auto waard is.  

Met het snel verkopen van je auto, kan het voorkomen dat je als verkopen geen tijd meer neemt om de auto grondig te controleren, wat kan leiden tot problemen met betrekking tot de technische staat van de auto. Bij het snel willen verkopen van je auto, is het ook mogelijk dat je niet voldoende informatie vertrekt over de auto, wat uiteindelijk de koper beperkt in het koopproces. Belangrijk om te weten is dat je als verkoper aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade die wordt veroorzaakt door de auto.  

Om deze redenen is het belangrijk om de tijd te nemen om een auto te verkopen, zodat alle risico's worden vermeden. Mocht je nu snel je auto verkopen, hebben we hier nog wel de belangrijkste stappen voor je op een rijtje gezet!  

 

De eerste stap om snel je auto te verkopen 

Laten we beginnen bij de eerste stap. Nadat je weet waarom je de auto snel wilt verkopen, is het belangrijk de waarde van de auto te achterhalen. Dit kan worden gedaan door middel van een aantal verschillende methoden, zoals het vergelijken van de auto met vergelijkbare modellen en het gebruik van onlinewaarderingssites. Wanneer de waarde van de auto is bepaald, kun je vervolgens beginnen met het zoeken naar kopers. Via Ik wil van mijn auto af wordt dit uit handen genomen en hoef je niet meer zelf op zoek naar die kopers.  

Ook zijn er natuurlijk nog andere manieren om potentiële kopers te bereiken, waaronder online verkoopkanalen zoals autobedrijven, advertenties in kranten en online advertenties op websites. Wanneer je een koper hebt gevonden, begint hier meteen al het verkoopproces. Heeft iemand aangegeven interesse te hebben in de auto? Plan dan een testrit in met diegene. Op die manier kan de auto gecontroleerd en bekeken worden. 

 

Contract opstellen en betaling van de auto regelen 

Om de details van de verkoop vast te leggen, moet er een verkoopcontract opgemaakt worden. Houd er rekening mee dat je een kopie moet maken van de papieren die bij de auto horen, zoals de kentekenbewijzen, de verzekeringspapieren en de facturen van de diensten die aan de auto zijn verricht.  

Vervolgens moet je het geld van de koper innen. Dit kan worden gedaan door middel van een bankoverschrijving, contante betaling of een andere betaalmethode die je samen met de koper hebt afgesproken. Wanneer de betaling helemaal rond is, en je deze hebt ontvangen, kunnen de papieren en de sleutels van de auto overhandigd worden aan de koper.  

 

Overdragen van het kentekenbewijs aan koper van de auto 

Als laatste stap moet je de kentekenbewijzen overdragen aan de koper. Het kentekenbewijs is een heel belangrijk document dat ook bij de verkoop van een auto een grote rol speelt. Dit document moet goed bewaard worden, en als allerlaatste stap bij de verkoop van de auto gegeven worden aan de koper. 

Het kentekenbewijs kan gebruikt worden om de auto te registreren. Wanneer je snel een auto verkoopt, moet je het kentekenbewijs ook naar de RDW sturen, zodat de auto van jouw naam wordt afgeschreven. Het kentekenbewijs is dus een belangrijk document. Je moet er goed mee omgaan en het op een veilige plek bewaren. 

 

 

Wil je snel je auto verkopen?  

We helpen je graag met het snel verkopen van je auto! Online je auto snel verkopen biedt veel voordelen. Je auto snel verkopen online biedt veel voordelen. Het verkoopproces is namelijk hartstikke eenvoudig. Er wordt geen tijd verspild aan het maken van afspraken met verschillende dealers of kopers. Met één druk op de knop kun je automatisch je auto plaatsen op ons online verkoopplatform.  

Dit versnelt het verkoopproces en stelt je in staat om de beste prijs te krijgen voor je auto. Goed om te weten is dat je je auto snel kunt verkopen online, zonder dat je er zelf bij betrokken hoeft te zijn. Ons platform brengt jouw auto met betrouwbare kopers in contact, waardoor je meer tijd kunt besteden aan andere dingen. Ten slotte is het online verkopen van je auto via Ikwilvanmijnautoaf ook een veel veilige optie. Je hoeft je niet druk te maken over oplichters omdat je de transactie kunt afhandelen via de verkoopsite. Als je snel van je auto af wilt, is snel online verkopen een geweldige keuze. 

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands